Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yaz ban affı Gelsın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 639

55Ayaz

Level 4
TM Üye
Konular
97
Online süresi
19m 16s
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
79
MmoLira
12
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bence yaz ban affı gelmelı. Benım gıbı Bır cok Arkadaş bılmeden Baska bır serverın Adını kullanmıs , ve 2022 kadar Ban yemiş. Tamam hatamızı kabul edıyoruz, böyle bır hatanın yapılmaması gerekıyordu. Bizde bılmeden Böyle bır hataya dustuk. Sizden Ricam Yaz ban affının cıkarılması. Beni Anlayısla karsılayıp Ban affını Tekrar gözden geçırılmesını Talep Edıyorum..

mesele ban affi degil itemleri kurtarma derdi :D herkes biliyor ki sen bunu baska bi charla yine yaparsin :D

mesele ban affi degil itemleri kurtarma derdi :D herkes biliyor ki sen bunu baska bi charla yine yaparsin :D

Butun Hesaplarımı İp uzerınden Istedıgı Zaman takıp Edebılırler Hıc proplem degıl. Tekrar bu hataya dustugumde En agır Cezayı versınler.. Ayrıca senı ılgılendırmıyor. nasıl oluyorda bukadar emın konusabılıyorsun. Daha benı tanımıyorsun bıle. Gereksız Yorumunu kendıne Sakla.

Katılıyorum kardesim bende hakaret ettim diye 2022 ye kadar banladılar ne kadar kolay, ve ucuz ,emek veriyorum 2 milyarın bu şekilde yok olması içler acısı açıklanamaz bi durum değil mi?, 90 gün falan olsa yine anlıyabilirdim Metin2 Türkte bile böyle değil sonuçta burası pvp server malesef egolar yüzünden bu haldeyiz 2022 ye banladılar, adalet işte diğer oyunlarda bile sistem böyle ilerlemiyor metin2 türkte bile 7 30 60 90 gün ilerliyor ceza sistemi .. müşteri kaybetmek başka birşey değil devam edin yonetim

Son düzenleme:
Katılıyorum kardesim bende hakaret ettim diye 2022 ye kadar banladılar ne kadar kolay, ve ucuz ,emek veriyorum 2 milyarın bu şekilde yok olması içler acısı açıklanamaz bi durum değil mi?, 90 gün falan olsa yine anlıyabilirdim Metin2 Türkte bile böyle değil sonuçta burası pvp server malesef egolar yüzünden bu haldeyiz 2022 ye banladılar, adalet işte diğer oyunlarda bile sistem böyle ilerlemiyor metin2 türkte bile 7 30 60 90 gün ilerliyor ceza sistemi .. müşteri kaybetmek başka birşey değil devam edin yonetim

Sen yıne hakaret Ettıgın ıcın yedın. ben bılmeden Baska bır serverın adını yazdım dıye Ban yedım. Bencede Ban sıstemı cook yanlıs 7-14-30-60-90 gun seklınde ılerlemesı lazımdı. ama bunlarda Böyle bır sıstem var hala anlamıs degılım. Ban Affı nezaman acıklanıcak Bari Onu söyleseler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri