HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yabancı forumdan alıyorlar sonra yok 7 senedir uğraşıyorum yok cart curt![]()
konu başında yabancı forumu buraya getiriyorum diye yazı yazdım
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeşim manyakmısın acaba?
konu başında yabancı forumu buraya getiriyorum diye yazı yazdım KörmüsüN?
üff bütün paylaşımların zaten yabancı forumlardan anca konusuyorsun burda havalar havalar

paylaştıklarında önceden paylaşılmış olanlar
yetkim olsaydı şuan bütün konularını kapatmıştım hepsi önceden paylaşıldı. bu arada adama hakaretini bildirdim. hadi iyi forumlar sana.
Son düzenleme:
yabancı forumdan alıyorlar sonra yok 7 senedir uğraşıyorum yok cart curt![]()
üff bütün paylaşımların zaten yabancı forumlardan anca konusuyorsun burda havalar havalar![]()
paylaştıklarında önceden paylaşılmış olanlaryetkim olsaydı şuan bütün konularını kapatmıştım hepsi önceden paylaşıldı. bu arada adama hakaretini bildirdim. hadi iyi forumlar sana.
Daha önce hangi forumda veya nerede paylaşıldığı bu forumu ilgilendirmiyor bu forumda paylaşılıp paylaşılmadığı önemli bizim için konu altından konuyu sulandıran alakasız mesajlar atmaya devam ederseniz uyarısız işlem yaparım emeğe saygısızlığın lüzumu yok.
Daha önce hangi forumda veya nerede paylaşıldığı bu forumu ilgilendirmiyor bu forumda paylaşılıp paylaşılmadığı önemli bizim için konu altından konuyu sulandıran alakasız mesajlar atmaya devam ederseniz uyarısız işlem yaparım emeğe saygısızlığın lüzumu yok.
emeğe saygısızlık yok. bütün konuları önceden paylaşıldı bakarsanız görürsünüz tekrar paylaşım oldugunu iyi forumlar sizede

emeğe saygısızlık yok. bütün konuları önceden paylaşıldı bakarsanız görürsünüz tekrar paylaşım oldugunu iyi forumlar sizede![]()
Bu forumda olan alıntı konu varsa bildirim yapın konu altından link belirterek tartışma yaratıcak mesajlar yazmanıza gerek yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)