Yetkili arkadaşlar, 20 gündür şeytan kulesinde büyük emekle kastığım 30.000 dereceyle kahramanlık ödülünün level sınırı değişmiş mi diye bakmaya gittim, kahramanlık ödülünün level sınırının değil direkmen kendisinin kalktığını gördüm ne yazık ki. Keşke uyarı yapsaydınız da bakımdan önce çarı 110 kasıp alaydım. Eğer oyundan bir hata değil de gerçekten silindiyse yazıklar olsun oyuncuları gram düşündüğünüz yok, biz burada gecemizi gündüzümüze katıyoruz ama nafile. Emeğe saygı lütfen.

Son düzenleme:
Yetkili arkadaşlar, 20 gündür şeytan kulesinde büyük emekle kastığım 30.000 dereceyle kahramanlık ödülünün level sınırı değişmiş mi diye bakmaya gittim, kahramanlık ödülünün level sınırının değil direkmen kendisinin kalktığını gördüm ne yazık ki. Keşke uyarı yapsaydınız da bakımdan önce çarı 110 kasıp alaydım. Eğer oyundan bir hata değil de gerçekten silindiyse yazıklar olsun oyuncuları gram düşündüğünüz yok, biz burada gecemizi gündüzümüze katıyoruz ama nafile. Emeğe saygı lütfen.![]()
Bir sonraki bakım çalışmasında bu sorun düzeltilecektir bilgi için teşekkürler.
Bilgilendirme için size de teşekkürler, bakım çalışması ne zaman olacaktır?Bir sonraki bakım çalışmasında bu sorun düzeltilecektir bilgi için teşekkürler.