SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

KİTMİR // Taskbar'a item koyma engeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KITMiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

server dosyaları unpack edilirse yine yapan yapacaktır, %100 çözüm değil elbette. Oyuncu profesyonel ise açabilir.

Teşekkürler.

server dosyaları unpack edilirse yine yapan yapacaktır, %100 çözüm değil elbette. Oyuncu profesyonel ise açabilir.

Teşekkürler.
Yorum için teşekkür ederim , Userler unpack işinden ne anlar ki unpack edilse bile yinede temiz oyun exesi olmadığından giremiyecektir oyuna .

Başlıkta da söylediğim gibi tersine mühendislik bu tersine mühendislikte hep alternatifler vardır.

Ve zaten Unpack,OllyDbg,HxD bilgisi olan bir oyuncu uğraşacağını zannetmiyorum.

Farklı exeden girişi tam manasıyla engellemek için extra bir login paketi ve c#/python sistemi eklersiniz bu sayede unpack ile farklı dosyalardan girmek istese bile rootlarda ekli olan binary kodları clientinde olmadığından oyundan atar ve yeni login paketini bulamayıp değiştirmesse yine oyundan atar.

Unpack genelde metin2 geliştiricilerinin dosyalardan mantık almaları için ediliyor.

Teşşekürler.
Ben teşekkür ederim.
Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim.
teşekkürler. dostum benim serverde yanglar yere düşüyor tamamı. envantere hiç gelmiyor. bu yangları envantere direk gelmesi için ne yapabiliriz. type değeri felan yaptım ama bu seferde yang envantere geliyor ama icon nesne olarak geliyor.

Yorum için teşekkürler,

Açılır:
game.py

Aratılır:

Kod:
app.UpdateGame()

Altına Eklenir:

Kod:
player.PickCloseItem()

Bu sayede yere düşen yang envanterinize gelir direk.

KITMiR
Teşekkürler Sayende Foruma Canlılık Getirdin Paylaştığın Şeylerle
Ben teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Başlıkta bahsettiğim nesneler taskbardaki quickslotlara koyularak bug yapılabiliyordu.
ve bu nesneler zaten genelde 30 dkda bir kullanıldıkları için taskbara koyulmaları gereksiz.
bu yüzden taskbara koyulmalarını engellicez.

locale/ item_proto açılır

taskbara koyulmasını engellemek istediğiniz nesnenin kodunu aratın

orada "type" değerini görüceksiniz onu 22 yapın.

artık taskbara koyulmaz.

daha önce paylaşıldı
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-c...3142360-ejderha-tanri-yasam-vb-taskbar-a.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri