Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Fiyatları kazık olmayan en düşük fiyatada .com site veren filesleri güncel ramleri idare olan sunucu arıyorum kapanmayacaklardan önerilerinizi alabilirmiyim
Fiyatları kazık olmayan en düşük fiyatada .com site veren filesleri güncel ramleri idare olan sunucu arıyorum kapanmayacaklardan önerilerinizi alabilirmiyim
Merhabalar,
skype adresimizi ekleyerek detaylıca bilgi alabilirsiniz.
www.sunucuu.com
tanıtım konumuz : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-de...iyatlarla.html
Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.
yöncüden site al .com %100 korumalı bilişimleri boşwer yok limit doluyo yok trafik bitiyo bize ticket atın diolar hiç ugrasma korumalarıda işe yaramıyo
NETMARLİS TE .COM DOMAİN ÖYLE YAŞADIGIM İÇİN YÖNCÜ EN SAGLAMI %100 KORUMALI VERİYOR SAGLAMDAN AL
OYUNCUDA CLASS TEKNODAN AL 4GB 6AYLK 100TL -- OYUN KORUMASIDA SANA KALMIS TÜRKİYE VEYA FRANSA LOKASYON SANA KALMIS TÜRKİYE LOKASYON ALIRSAN DAHA SAGLAM OLUR YURT DISINA IP KAPATIRSIN
NETMARLİS TE .COM DOMAİN ÖYLE YAŞADIGIM İÇİN YÖNCÜ EN SAGLAMI %100 KORUMALI VERİYOR SAGLAMDAN AL
OYUNCUDA CLASS TEKNODAN AL 4GB 6AYLK 100TL -- OYUN KORUMASIDA SANA KALMIS TÜRKİYE VEYA FRANSA LOKASYON SANA KALMIS TÜRKİYE LOKASYON ALIRSAN DAHA SAGLAM OLUR YURT DISINA IP KAPATIRSIN
yöncüden site al .com %100 korumalı bilişimleri boşwer yok limit doluyo yok trafik bitiyo bize ticket atın diolar hiç ugrasma korumalarıda işe yaramıyo
Netmarliste neyin limitine yakalandınız ki ?? Saldırı dahi almadınız . Tüm iplerde sınırlı şekilde donanımsal yok. Tüm iplerimiz sınırsız tam korumalarıdır. Sadece paketlere göre anlık olarak alacağınız saldırı boyutu vardır. Fazla abartmamak şartıyla gelecek tüm atakları engelliyor belli dahii etmiyoruz. Ayrıca bir müşterimin yanında sunucuyu düzenlemekle görevliydiniz. Lakin görevinizden çok sunucuyuda bozmuştunuz. Biraz daha netmarlisi bu denli karalamaya devam ederseniz , kişisel bilgilerinizin kayıtlı olduğunu hatırlatır , gerekeni yasal yol ile uygularım. Banlanmanızda isabet olmuş. Elin klavye alan boş boş yorum atıyor. Atakları ip adresini yurt dışına kapatarak engelleyemezsiniz. Donanımsal + Voxility gibi hizmetllerle ancak korumayı sağlayabilirsiniz. Burdan birde korumanın nasıl olacağını anlatmayalım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)