InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gm olmak istiyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OKMT2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 679

OKMT2

Level 3
TM Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 10 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
34
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adınız : ONUR
Soyadınız : KARAKUŞ
Yaşınız : 30
Yaşadığınız Yer : SAMSUN

Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Kendime ait 4 Server oldu. Hepsinde başarılı bir serüven geçirdiğimi düşünüyorum. CounqeMt2 de (çok eski ) GM lik yaptım.

Günlük Online Süreniz :
Kırtasiye işletiyorum. Sabah 08:00 ve 21:00 arası hemen hemen hergün ( Pazar Hariç

Özellikleriniz : Dosyalar konusunda unutmuşluklarım oldu ama ufak rütüşlerle eski performansıma geri dönebilirim düşüncesindeyim. 6 senedir sayfa işleri ile uğraşıyorum Facebook sayfa deneyimim çok fazla , Oyuncularla letişim çok iyi beceririm , Metin2 ye yıllarını vermiş yarı prof. bir GM adayıyım. Çalışmak İstediğim Server sahibi + 18 olmalı , Serverın uzun ömürlü olmasını , Server sahibinin oyun alt yapısına ve ayarlarına hakim olmasını istiyorum. Birlikte 1 Numara olmak isteyen Patronların Mail yada Facebook hsabımdan iletişim kurmasını Rica ediyorum. İyi Forumlar.

İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
seyitkrk@hotmail.com

Dip Not : Tüm GM arayan arkadaşlarımızın hayırlı bir arkadaşa rastlamasını dilerim. Uzun ömürlü serverlar dilerim. Hayırlı Ramazanlar , İyi Bayramlar Şimdiden ;)

Son düzenleme:
Uygun ön ek eklendi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri