- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız : ONUR
Soyadınız : KARAKUŞ
Yaşınız : 30
Yaşadığınız Yer : SAMSUN
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Kendime ait 4 Server oldu. Hepsinde başarılı bir serüven geçirdiğimi düşünüyorum. CounqeMt2 de (çok eski ) GM lik yaptım.
Günlük Online Süreniz : Kırtasiye işletiyorum. Sabah 08:00 ve 21:00 arası hemen hemen hergün ( Pazar Hariç
Özellikleriniz : Dosyalar konusunda unutmuşluklarım oldu ama ufak rütüşlerle eski performansıma geri dönebilirim düşüncesindeyim. 6 senedir sayfa işleri ile uğraşıyorum Facebook sayfa deneyimim çok fazla , Oyuncularla letişim çok iyi beceririm , Metin2 ye yıllarını vermiş yarı prof. bir GM adayıyım. Çalışmak İstediğim Server sahibi + 18 olmalı , Serverın uzun ömürlü olmasını , Server sahibinin oyun alt yapısına ve ayarlarına hakim olmasını istiyorum. Birlikte 1 Numara olmak isteyen Patronların Mail yada Facebook hsabımdan iletişim kurmasını Rica ediyorum. İyi Forumlar.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : seyitkrk@hotmail.com
Dip Not : Tüm GM arayan arkadaşlarımızın hayırlı bir arkadaşa rastlamasını dilerim. Uzun ömürlü serverlar dilerim. Hayırlı Ramazanlar , İyi Bayramlar Şimdiden
Soyadınız : KARAKUŞ
Yaşınız : 30
Yaşadığınız Yer : SAMSUN
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Kendime ait 4 Server oldu. Hepsinde başarılı bir serüven geçirdiğimi düşünüyorum. CounqeMt2 de (çok eski ) GM lik yaptım.
Günlük Online Süreniz : Kırtasiye işletiyorum. Sabah 08:00 ve 21:00 arası hemen hemen hergün ( Pazar Hariç
Özellikleriniz : Dosyalar konusunda unutmuşluklarım oldu ama ufak rütüşlerle eski performansıma geri dönebilirim düşüncesindeyim. 6 senedir sayfa işleri ile uğraşıyorum Facebook sayfa deneyimim çok fazla , Oyuncularla letişim çok iyi beceririm , Metin2 ye yıllarını vermiş yarı prof. bir GM adayıyım. Çalışmak İstediğim Server sahibi + 18 olmalı , Serverın uzun ömürlü olmasını , Server sahibinin oyun alt yapısına ve ayarlarına hakim olmasını istiyorum. Birlikte 1 Numara olmak isteyen Patronların Mail yada Facebook hsabımdan iletişim kurmasını Rica ediyorum. İyi Forumlar.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : seyitkrk@hotmail.com
Dip Not : Tüm GM arayan arkadaşlarımızın hayırlı bir arkadaşa rastlamasını dilerim. Uzun ömürlü serverlar dilerim. Hayırlı Ramazanlar , İyi Bayramlar Şimdiden
Son düzenleme:
- Konular
- 2,515
- Online süresi
- 5h 37m
- Reaksiyon Skoru
- 428
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- 222
- DevLira
- 0
Uygun ön ek eklendi.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Uygun ön ek eklendi.
Hayırlı olsun. Yeni Moderatör olmuşsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)