kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ban affı .....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babakar123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 589

babakar123

Level 1
Üye
Konular
26
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
66
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İnanın ban affı acsanız çogu arkadaşım geri dönücek cünkü bu reklamını yaptık dedigimiz bilmeden yaptıgımız reklamı olan sw acılmadan kapandı . ki zaten pişmanız . beni oyunda herkes tanırdı Enchantres dendiginde ki itemlerin hepsini emegimle yapmıştım en ufak bir sıkıntı olmamıştır swde sadece biraz daha öne alınamaz mı ? Yani su durumda yazın ken acılmalı bence cünkü cogumuz evdeyiz yani sonbaharda acılsı çok sacma...

Ecrilay yan mı bastı şimdi hayırdır inşallah.

İnanın ban affı acsanız çogu arkadaşım geri dönücek cünkü bu reklamını yaptık dedigimiz bilmeden yaptıgımız reklamı olan sw acılmadan kapandı . ki zaten pişmanız . beni oyunda herkes tanırdı Enchantres dendiginde ki itemlerin hepsini emegimle yapmıştım en ufak bir sıkıntı olmamıştır swde sadece biraz daha öne alınamaz mı ? Yani su durumda yazın ken acılmalı bence cünkü cogumuz evdeyiz yani sonbaharda acılsı çok sacma...
Reklamdan tüm lonca ban yemez. Efsun botu kullandınız ve cezalandırıldınız.

Gereken tepkiyi gördüler Fakat İnsana hep kolay olan cazip gelmiştir oyundaki ilk hile kullanımı değil,fakat söyledikleri doğru engelleme süreleri kısaltılıp hak etmedikleri itemlere el koymak daha iyi olurdu belkide

Efsun botu olsa lonca savaşlarını kaybedermiydik yada neyse ya siz düşene tekme atanlardansınız ama adamsınız yani geçinin öyle siz :D:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri