- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 640
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@Statu; Paylaşım için teşekkürler fakat bu sistemi kurmaya çalışan çoğu kişi hata alacaktır özellikle kuşak,leşsistemi,6,7efsun,offlineshop. vb vb sistemleri kullananlar herzaman hata alacaklardır.
Leş sistemi oyunum da mevcut hata almadım? + olarak leş sistemi ne alaka

- Konular
- 58
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
Leş sistemi oyunum da mevcut hata almadım? + olarak leş sistemi ne alaka![]()
baya bi alakası var bu attr type ve value olayları yüzünden aksaklık çıkarabilir demek istemiş sanırım arkadaş bu sistemi ekliyen 2-3 sw var ama onlarda sanırım fixleme yapmak için kendini baya yırtmış lap diye ekleyipye sorunlarını test etmeden birisinin kullanıcağını tabikide zannetmiyom
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@EAKS; Python bölümünü sorunsuz eklemiş olabilirsin yönlendirmeleri yaparken yani itemi aradığın zaman kanalın düştüğü game.core gdb ile açıp bakarmısın sorun neymiş.baya bi alakası var bu attr type ve value olayları yüzünden aksaklık çıkarabilir demek istemiş sanırım arkadaş bu sistemi ekliyen 2-3 sw var ama onlarda sanırım fixleme yapmak için kendini baya yırtmış lap diye ekleyipye sorunlarını test etmeden birisinin kullanıcağını tabikide zannetmiyom
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,721
- DevLira
- 31
@Statu; Paylaşım için teşekkürler fakat bu sistemi kurmaya çalışan çoğu kişi hata alacaktır özellikle kuşak,leşsistemi,6,7efsun,offlineshop. vb vb sistemleri kullananlar herzaman hata alacaklardır.
evet çakışan yerler düzenlenmesi gereken kod blokları var. sade bir sisteme rahatça eklenebilir
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 640
- DevLira
- 0
@EAKS; Python bölümünü sorunsuz eklemiş olabilirsin yönlendirmeleri yaparken yani itemi aradığın zaman kanalın düştüğü game.core gdb ile açıp bakarmısın sorun neymiş.
game.core'ye gdb ile bakmaya çalıştım fakat bakamadım. Konuya egenin konusundan baktım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)