- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
hunk sunucusu transfer olmadan önce oyuna ara vermiştim.. döndüğüm de olması gereken olmuş pigde sunucusuna transfer edilmişiz..
türkay usta hesaplarıma giriş yapıyorum fakat karakterlerim yerlerinde yok.. hesap adlarını destek@elym2.com adresine 2 hafta önce mail yazdım halen ilgilenen olmadı..
oyunda baya emeğimiz var.. sizinde emeğe saygınız varsa kayıp karakterlerimi geri getirmeniz adilane olacaktır..
türkay usta hesaplarıma giriş yapıyorum fakat karakterlerim yerlerinde yok.. hesap adlarını destek@elym2.com adresine 2 hafta önce mail yazdım halen ilgilenen olmadı..
oyunda baya emeğimiz var.. sizinde emeğe saygınız varsa kayıp karakterlerimi geri getirmeniz adilane olacaktır..
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
...
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
benim ArapGeliyor die sura bi karakterim var sıralamada gözükmüyor fakat oyunda felan gözüküyo aynısı bendede varhunk sunucusu transfer olmadan önce oyuna ara vermiştim.. döndüğüm de olması gereken olmuş pigde sunucusuna transfer edilmişiz..
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeşim benim karakterlerim hem sıralama da yok hem oyunda gözükmüyor.. aynı isimlerle yeni karakter oluşturmak istediğim de bu isim başka kullanıcı tarafından zaten kullanılıyor diyor.. id ve şifreden sonra sıralı 4 karakter yeri var orada kayıplar.. aynı sorunu ikinci kez yaşıyorum ely4 sunucusu hunk olurkende böyle olmuştu o zamanlar şanslı günümüze denk geldik herhalde erken ilgilenmişlerdi.. şimdi bekliyoruz müsait olmalarını.. onlar için ne kadar geç ilgilenirlerse o kadar kâr..benim ArapGeliyor die sura bi karakterim var sıralamada gözükmüyor fakat oyunda felan gözüküyo aynısı bendede var
Son düzenleme: