- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle selamun aleyküm bugün IDiana isimli oyuncuyla ticaret yaptık ben okcu wslik setimi verdim o da kk şaman delicili setini fakat set kraliyetli diye email vermesi gerekiyordu email imi verdim tamam degiştirdim dedi önce iç itemleri kendi çarıma almıştım şifreyi falan degiştirdikten sonra IDiana isimli çara girdim itemleri aktardım ve oyundan attı aldıgım şifreylede giremedim yeni şifre isterken email ile giriş ismi uyuşmuyor diyor kısacası soyuldum bu konuda yardım etmenizi beklıyorum
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gecmis olsun cari takas ettikten sonra e postası onaylandımı ?
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 924
- DevLira
- 0
Aynı olayı destek talep'i açarak Durumu anlatabılırsınız . Gecmıs Olsun .
http://destek.elym2.com/
http://destek.elym2.com/
Öncelikle selamun aleyküm bugün IDiana isimli oyuncuyla ticaret yaptık ben okcu wslik setimi verdim o da kk şaman delicili setini fakat set kraliyetli diye email vermesi gerekiyordu email imi verdim tamam degiştirdim dedi önce iç itemleri kendi çarıma almıştım şifreyi falan degiştirdikten sonra IDiana isimli çara girdim itemleri aktardım ve oyundan attı aldıgım şifreylede giremedim yeni şifre isterken email ile giriş ismi uyuşmuyor diyor kısacası soyuldum bu konuda yardım etmenizi beklıyorum
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim gecmis olsun fakat eger bi car devir alıyorsan bunu e posta üzerinden yapmalısın wep sayfadan şifresini değismen çar senin üstüne gecmis anlamına gelmiyor yinede yöneticilere bi talepte bulun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)