[FONT=&]
Merhabalar,
Öncelikle 2010 yılından bu yana Web&Tasarım Programlama alanlarında çalışmalar yapmış bulunmaktayım. Ağırlıklı olarak TurkMMO'da yaptığım paylaşımlarda yüksek hit ve beğeni kazandım. 2014 yılı Haziran ayı itibariyle forum içinde aktif olmayı bıraktım. Sonralarda kurumsal olarak Tasarım&Dizayn hizmeti vermeye başladım. Başlarda yaptığım ufak çalışmalarla elde ettiğim gelir ile ufak bir ekip kurdum. Şuan AlaiyeTasarım adı altında ekibim ile birlikte kişisel veya kurumsal web hizmeti sağlamaktayım.
Web Sitemiz : www.alaiyetasarim.com
- Web Sitesi
Tasarım&Kodlama
- Performans Arttırıcı Çalışmalar (
Site Hızlandırma)
- Facebook, Youtube, Twitter vb.
Sosyal Medya Tasarımları
-
Oyun İçin Tasarımlar (Tanıtım, Login, Loading)
- Kurumsal, Oyun, Kişisel
Logo Tasarımları
-
Kartvizit Tasarımları
-
Broşür Tasarımları
-
Sosyal Medya Yönetimi
- Arama Motoru Optimizasyonu (
SEO)
- Oyun
Tanıtım Filmleri
Konu içerik boyutu bakımından referanslarımıza sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Gitmek için
Tıklayın.
Genel olarak kurumsal web hizmeti sağladığımızdan şuan için her şey dahil web sitesi fiyatlarımız bulunmaktadır. Ancak bize ulaşırsanız diğer hizmetler ile ilgili fiyat bilgisi alabilirsiniz. Fiyatlara gitmek için
Tıklayın.
1 - İşlemler nasıl gerçekleşiyor?
Cevap : Sitemiz üzerinden veya telefon numarası ile bize ulaşıp sipariş veriyorsunuz. Sizden hizmet içeriğinde istediğiniz detayları bir metin belgesine aktarıp bize ulaştırmanızı rica ediyoruz. Ek ücretlendirmeler varsa ekleyip son olarak sizden onay alıyoruz. Ardından hizmet bedelinin %20'sini verilen hesaba yatırıyorsunuz. Projeye başlıyoruz ve size sık sık proje içinden kareler yolluyoruz. İşlem bitiminde projeyi size gösteriyoruz. Kalan ücreti yatırdıktan sonra anında projeyi teslim ediyoruz.
2 - İade var mı?
Cevap : Web hizmetlerinde kopya içerik probleminden dolayı maalesef ücret iadesi yapamıyoruz. Ancak sipariş verdiğiniz gün itibari ile 3 gün içinde hizmet iptali talep ederseniz alınan %20 ücreti hesabınıza geri aktarıyoruz.
3 - Teknik destek veriyor musunuz?
Cevap : Eğer bir web sitesi sipariş ettiyseniz sunucu taraflı sorunlarda veya kodlama kaynaklı hatalarda teknik destek veriyoruz. Ancak sipariş sonrası talep edeceğiniz yeni fonksiyonlar ek ücrete tabiidir.
4 - Grafik&Tasarım hizmetinde projenin kaynak dosyasını (PSD) veriyor musunuz?
Cevap : Maalesef veremiyoruz. Ancak değiştirilmesini istediğiniz ufak tefek alanların müsait olunan her durumda değiştirilebileceğini garanti ederiz.
5 - Kaç gün içinde teslim ediyorsunuz?
Cevap : Hizmete, proje detayına göre bu süre değişmektedir. Ancak müşterilerimize web sitesi siparişlerinde ortalama olarak 7-14 gün süre veriyoruz.
[/FONT]