Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ekleyin yada arayın konuşalım detayları arkadaşlar sizde eminim internetten para kazanmanın zamanının geldiğini düşünüyorsunuzdur 

Moderatör tarafında düzenlendi:
madem 90 tl git ozaman borc al bır hafta sonra 2 katını verıcem de sen karlı cık 1000 yoksa ıkıye bolucen vs bu iş sıkıntılı bana gore
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan memlekette tek akilli sensin ya. Neymis ilk gununde 5 bini bile gorebilirmis. Tamam webmastersin sen.
madem 90 tl git ozaman borc al bır hafta sonra 2 katını verıcem de sen karlı cık 1000 yoksa ıkıye bolucen vs bu iş sıkıntılı bana gore
Türkiye işte böyle bir işe girmeyi düşenenlere destek değil köstek olanlar için gelişmiyor sanane kardeşim belki ortak arıyorum tek yapmak istiyorum her şeyi siz biliyorsunuz ya hadi kaybol şimdi
Turkmmo Flood Engelleme
Ulan memlekette tek akilli sensin ya. Neymis ilk gununde 5 bini bile gorebilirmis. Tamam webmastersin sen.
Bu yorumun burda dursun ilerde değerlendiririm
Türkiye işte böyle bir işe girmeyi düşenenlere destek değil köstek olanlar için gelişmiyor sanane kardeşim belki ortak arıyorum tek yapmak istiyorum her şeyi siz biliyorsunuz ya hadi kaybol şimdi
Turkmmo Flood Engelleme
Bu yorumun burda dursun ilerde değerlendiririm
sen şuanda gidiyorsun ben dönüyorum dostum o işten. Sandığın gibi değil. hem arkadaş bi fikir üretmiş git 2 katı ödeyerek borç al madem 90 tl tek sıkıntınsa.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)