BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Site projem ıcın eleman arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RestiaLeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 576
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ekleyin yada arayın konuşalım detayları arkadaşlar sizde eminim internetten para kazanmanın zamanının geldiğini düşünüyorsunuzdur :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
madem 90 tl git ozaman borc al bır hafta sonra 2 katını verıcem de sen karlı cık 1000 yoksa ıkıye bolucen vs bu iş sıkıntılı bana gore

Moderatör tarafında düzenlendi:
madem 90 tl git ozaman borc al bır hafta sonra 2 katını verıcem de sen karlı cık 1000 yoksa ıkıye bolucen vs bu iş sıkıntılı bana gore

Türkiye işte böyle bir işe girmeyi düşenenlere destek değil köstek olanlar için gelişmiyor sanane kardeşim belki ortak arıyorum tek yapmak istiyorum her şeyi siz biliyorsunuz ya hadi kaybol şimdi

Turkmmo Flood Engelleme

Ulan memlekette tek akilli sensin ya. Neymis ilk gununde 5 bini bile gorebilirmis. Tamam webmastersin sen.

Bu yorumun burda dursun ilerde değerlendiririm

Türkiye işte böyle bir işe girmeyi düşenenlere destek değil köstek olanlar için gelişmiyor sanane kardeşim belki ortak arıyorum tek yapmak istiyorum her şeyi siz biliyorsunuz ya hadi kaybol şimdi

Turkmmo Flood Engelleme

Bu yorumun burda dursun ilerde değerlendiririm

sen şuanda gidiyorsun ben dönüyorum dostum o işten. Sandığın gibi değil. hem arkadaş bi fikir üretmiş git 2 katı ödeyerek borç al madem 90 tl tek sıkıntınsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri