Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
BANA GEÇEN AYIN FOTOSUNU ATIYORSUNUZ KELİME YAPIONUZ + DÖNEK GİBİ KRMZYA GEÇMSNZ SİMDİDE SARDASNIZ + Carvessanın neden isminin ustu çizilmiş gördügün gibi oda yavşıyor ertesı gun oldu 250 gram için sarıya geçtnz Paqucuk sıra sana gelnce seni PLOUTOSTAN Kovduktan sonra ağlıyarak Alwaysa geçtin ondan önce wslik setii istiyeince ben vermeyince başkalrına ağladın şimdi ss de istersein peki ben böle demediysem sen neden sarı oldun evlad ? AYIK OLLL![]()
Ulan utanmaz adam haysiyet yoksunu 250 gram icin şekilden şekile giren sensin alwaysa gelince evet kovdun loncadan kovmasaydinda emre gil kırmızı olunca ben zaten sarıya gecicekdim kusura bakma ben öyle karaktersiz değilim gardas iki gün önce ana avrad sovdugum adamın kicini yalicak bi kisiklde değilim yazma bidaha konuya acinizi anlıyorum
Banka numaranızı verinde yardım edeyim ailenize ağzınız aclikdan kokmaz en azından !😂😂😂
Ulan utanmaz adam haysiyet yoksunu 250 gram icin şekilden şekile giren sensin alwaysa gelince evet kovdun loncadan kovmasaydinda emre gil kırmızı olunca ben zaten sarıya gecicekdim kusura bakma ben öyle karaktersiz değilim gardas iki gün önce ana avrad sovdugum adamın kicini yalicak bi kisiklde değilim yazma bidaha konuya acinizi anlıyorum
Banka numaranızı verinde yardım edeyim ailenize ağzınız aclikdan kokmaz en azından !ğğğ
WALLAH KARDEŞ KIÇ MIÇ BİLMEYZ AMA SEN BİZİM NEYIMİZİ YALADIGINI COK IYI BILIYORUZ ÇIKARTAYIMI ? FAZLA ALDN BİDE DİYORSUNKİ 250 GRAM İÇİN ŞEKİLDEN ŞEKLE GİRİYON DIYONDA KUZENİNLE FOTO ÇEKP KIZ ARKADASM DİYE KAKALIYON MILETE ADAM OLSAYDIN OLE DEMESN + gel setleri kapstralm kimin çok itemı varsa oyunu braksn başkalarndan ıtem dilenmeme şartyla hadi gg ayık ol 90 kilolu pasku
WALLAH KARDEŞ KIÇ MIÇ BİLMEYZ AMA SEN BİZİM NEYIMİZİ YALADIGINI COK IYI BILIYORUZ ÇIKARTAYIMI ? FAZLA ALDN BİDE DİYORSUNKİ 250 GRAM İÇİN ŞEKİLDEN ŞEKLE GİRİYON DIYONDA KUZENİNLE FOTO ÇEKP KIZ ARKADASM DİYE KAKALIYON MILETE ADAM OLSAYDIN OLE DEMESN + gel setleri kapstralm kimin çok itemı varsa oyunu braksn başkalarndan ıtem dilenmeme şartyla hadi gg ayık ol 90 kilolu pasku
Vs diyince niye afk mide oluyon erkek buda yetmezmiş gibi yanımda olanları skype çekip sovuyosuniz birde yüzüme değil arkamdan laf atarsiniz hadi yazmayin bu konuya sizin için iyi olmaz yoksa elimde çok güzel ssilerinz var ^^
Vs diyince niye afk mide oluyon erkek buda yetmezmiş gibi yanımda olanları skype çekip sovuyosuniz birde yüzüme değil arkamdan laf atarsiniz hadi yazmayin bu konuya sizin için iyi olmaz yoksa elimde çok güzel ssilerinz var ^^[/QUOTE
VS DİYİN AFK KALMADM KEDNDEN LAF UYDURMA VSLGLERIMI SATNCA BANA KAFA TUTAR OLDUN + ALPER Carvvesaya neler yasatıgımı sana anlatımı yoksa bakıyorumda hemen sana ağlamş arkandan deil yuzunede konusurum 90 kiloluk panda
Vs diyince niye afk mide oluyon erkek buda yetmezmiş gibi yanımda olanları skype çekip sovuyosuniz birde yüzüme değil arkamdan laf atarsiniz hadi yazmayin bu konuya sizin için iyi olmaz yoksa elimde çok güzel ssilerinz var ^^[/QUOTE
VS DİYİN AFK KALMADM KEDNDEN LAF UYDURMA VSLGLERIMI SATNCA BANA KAFA TUTAR OLDUN + ALPER Carvvesaya neler yasatıgımı sana anlatımı yoksa bakıyorumda hemen sana ağlamş arkandan deil yuzunede konusurum 90 kiloluk panda
Ben sana her zaman kafa tutarim aslanım carvessaya gelince ağlama yok bugün oyunda atisdiniz zaman mevzu ne dedim anlatdi bu ağlamak ise osmana sor bakayim o aglamiyormu hadi canım işine daha cevap yok size , cevap yazınca kendinizi nimetden sayıyorsunuz😃😃
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)