kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Web Tasarımcılara Özel Kişisel(sayfa scripti)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oyuncuyuz001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Id sifre bi ust yorumda yazio tesekurler.

kişisel web tasarım kendime özel kodlamıyorum en azından kendime özel için zaman ayıramıyorum sebebi odur ? tahmin edebildiysen ne mutlu bana :)

Senin soylediginle benim soyledigi cok zıt şeyler.sen bu scripti web tasarımcılara ozel paylasmıssın bende diyorumki bi web tasarımcı kendine özel kodlar ne diye warez paylasılanı kullansın. baslıgı web tasarimcilara ozel degilde kisisel web script olarak paylassan daha mantikli olur.Bu arada sebebini sormadim yorumumu yaptım.Iyi forumlar.

Senin soylediginle benim soyledigi cok zıt şeyler.sen bu scripti web tasarımcılara ozel paylasmıssın bende diyorumki bi web tasarımcı kendine özel kodlar ne diye warez paylasılanı kullansın. baslıgı web tasarimcilara ozel degilde kisisel web script olarak paylassan daha mantikli olur.Bu arada sebebini sormadim yorumumu yaptım.Iyi forumlar.

teşekürler başlıkta yazmamış olabilirim fakat konu içinde kişisel script oldunu belirttimi hatırlıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri