- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1e1 Yok Diyor
serbeste alınca 7k yiyor anlamadım :/
Seigneura - lTEKSASl - PabloEmiloEscobar.
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Barışın itemlerini bildiğim için o anda full loncalık olmadığını anlayabiliyorum. Taşı bitmesin diye item falan çıkarmıştır. Senin dediğij gibi 7k yese lonca savaşlarında yaşayamaz değil mi. Milletin çarıyla uğraşacağına kendinle uğraşsan senin hayrına olur.
- Konular
- 2,088
- Reaksiyon Skoru
- 321
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 195
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Barışın itemlerini bildiğim için o anda full loncalık olmadığını anlayabiliyorum. Taşı bitmesin diye item falan çıkarmıştır. Senin dediğij gibi 7k yese lonca savaşlarında yaşayamaz değil mi. Milletin çarıyla uğraşacağına kendinle uğraşsan senin hayrına olur.
Seninde Barış'tan farkın yok pis ezkler .s
Kardeş hadi diyelim o 1-1 senin bi savunman bile yok 2 tane düz vurdu öldün.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaş beni mi rezil etmeye çalışmış yoksa kendisimi rezil olmuş anlayan anladı zaten
orda bilezik kemer kostüm ve kalkanım yoktu ekipmanımı açıp göstermiştim . 7k yememin sebebi 65-70 savaşçımın olmasıydı topluda 101 oluyor savaşçım eğer lonca savaşı yapacak yürek bulursanız orda kaç yediğime bakarsın
Bir dahada kendinizi böyle rezil etmeye çalışmayın . executiner midir nedir düz 5k damage yiyip 1-1 taktığımı düşünüp sana pmden bi vur bakalım kaç yiyor demiştir büyük ihtimalle
D tüm sw itemlerimi az çok bilir lonca savaşlarında çarımı öldüremiyor kimse . hadi eyvallah
orda bilezik kemer kostüm ve kalkanım yoktu ekipmanımı açıp göstermiştim . 7k yememin sebebi 65-70 savaşçımın olmasıydı topluda 101 oluyor savaşçım eğer lonca savaşı yapacak yürek bulursanız orda kaç yediğime bakarsın
Bir dahada kendinizi böyle rezil etmeye çalışmayın . executiner midir nedir düz 5k damage yiyip 1-1 taktığımı düşünüp sana pmden bi vur bakalım kaç yiyor demiştir büyük ihtimalle
D tüm sw itemlerimi az çok bilir lonca savaşlarında çarımı öldüremiyor kimse . hadi eyvallahŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)