romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Python27.dll Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SanaldaSonParty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

SanaldaSonParty

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 11 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
39
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar her metin2 klasöründe bulunur bunun tam olarak ne işe yaradığını, ne amaçla kullanılır detaylı bilgi verirmisiniz?

bilgisi olan yazabilirse sevinirim yalan yanlış bilinçlenmeyelim

Nedir ?

Python27.dll, Windows İşletim Sistemi için Em Software tarafından geliştirilmiş olan, DocsFlow ile ilişkili bir
DLL dosyası türüdür. Python27.dll dosyasının en son bilinen sürümü, Windows için üretilmiş olan 1.0.0.0 sürümüdür. Bu DLL dosyası 1 yıldız popülarite derecelendirmesi ve "Bilinmeyen" güvenlik derecelendirmesine sahiptir.

Neden hata alırım ?

Bunlar paylaşılan dosyalar olduğu için, DLL dosyaları yazılım uygulamasının dışında var olur. Her ne kadar yazılım geliştiriciler için pek çok yarar sağlasa da bu ayrım, sorunların ortaya çıkması için bir fırsat hazırlar.
Son derece basit, eğer Windows python27.dll dosyanızı düzgün yükleyemezse, bir hata iletisiyle karşılaşırsınız. Lütfen daha fazla bilgi için aşağıdaki "python27.dll Hatalarının Nedenleri"ne bakın.

Ne zaman hata oluşur ?

python27.dll ile ilişkili olanlar gibi, DLL hataları, genellikle bilgisayar başlatmada, program başlatmada ya da programınızda belirli işlevleri kullanmayı denerken (örn. yazdırma) ortaya çıkar.

Son düzenleme:
ben de merak ettim ben de de var

ßyMesMes;19064119' Alıntı:
Nedir ?

Python27.dll, Windows İşletim Sistemi için Em Software tarafından geliştirilmiş olan, DocsFlow ile ilişkili bir
DLL dosyası türüdür. Python27.dll dosyasının en son bilinen sürümü, Windows için üretilmiş olan 1.0.0.0 sürümüdür. Bu DLL dosyası 1 yıldız popülarite derecelendirmesi ve "Bilinmeyen" güvenlik derecelendirmesine sahiptir.

Neden hata alırım ?

Bunlar paylaşılan dosyalar olduğu için, DLL dosyaları yazılım uygulamasının dışında var olur. Her ne kadar yazılım geliştiriciler için pek çok yarar sağlasa da bu ayrım, sorunların ortaya çıkması için bir fırsat hazırlar.
Son derece basit, eğer Windows python27.dll dosyanızı düzgün yükleyemezse, bir hata iletisiyle karşılaşırsınız. Lütfen daha fazla bilgi için aşağıdaki "python27.dll Hatalarının Nedenleri"ne bakın.

Ne zaman hata oluşur ?

python27.dll ile ilişkili olanlar gibi, DLL hataları, genellikle bilgisayar başlatmada, program başlatmada ya da programınızda belirli işlevleri kullanmayı denerken (örn. yazdırma) ortaya çıkar.

Metin2 de ne amaçla kullanılıyor neler yapılır bununla? bunun hakkında bilginiz varmı acaba

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri