HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2_Mod_Hack_TR
Evet son zamanlarda sizde Metin2 TR'de özellikle köy girişlerinde yaratıkları çekip bir kılıç bile sallamadan onları kesen bir yere hızlı şekilde varan hızlı vuran karakter kullanıcılar görüyorsunuzdur.Sizde benimde böyle bir hilem olsa ne rahat kasardım demişseniz tam yerindesiniz.
Hiç uzatmadan hile tanıtımına geçiyorum.
> Oto çekme
> Oto vurma
> Hızlı koşma
> Hızlı vurma
> Wallhack
> GM koruması
> Balık botu
> Oto yang toplama
> Oto item toplama
Kısacası bir hilede aradığınız tüm özellikler mevcut
Hemen indirme linki verelim tabii ki sabırsızlandınız.
Link
////
////
Kurulum
>İndirdiğimiz rar dosyasını masaüstüne çıkartıyoruz
>İçinde ki Metin2_Mod_Hack_TR adlı dosyayı açıyoruz
>Onun içinde bulunan Metin2_Launch adlı dosyaya tıklayarak çalıştır diyoruz ve bu kadar basit
Çalıştırma
Metin2_Launch'u çalıştırdıktan sonra önümüze gelen Start ekranına hiçbir ayarla uğraşmadan tıklıyoruz sonra önümüze Metin2 Torrent girişi gelecek Oyunu Başlat ' a basıp giriş yapıyoruz.Ve serverimizi seçip girişimizi yapıyoruz oyuna girdiğiniz anda sağ altta hileye dair her şeyi bulabilirsiniz.Bundan sonrası size kalmış. :smile:
Evet son zamanlarda sizde Metin2 TR'de özellikle köy girişlerinde yaratıkları çekip bir kılıç bile sallamadan onları kesen bir yere hızlı şekilde varan hızlı vuran karakter kullanıcılar görüyorsunuzdur.Sizde benimde böyle bir hilem olsa ne rahat kasardım demişseniz tam yerindesiniz.
Hiç uzatmadan hile tanıtımına geçiyorum.
> Oto çekme
> Oto vurma
> Hızlı koşma
> Hızlı vurma
> Wallhack
> GM koruması
> Balık botu
> Oto yang toplama
> Oto item toplama
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kısacası bir hilede aradığınız tüm özellikler mevcut
Hemen indirme linki verelim tabii ki sabırsızlandınız.
Link
////
////
Kurulum
>İndirdiğimiz rar dosyasını masaüstüne çıkartıyoruz
>İçinde ki Metin2_Mod_Hack_TR adlı dosyayı açıyoruz
>Onun içinde bulunan Metin2_Launch adlı dosyaya tıklayarak çalıştır diyoruz ve bu kadar basit
Çalıştırma
Metin2_Launch'u çalıştırdıktan sonra önümüze gelen Start ekranına hiçbir ayarla uğraşmadan tıklıyoruz sonra önümüze Metin2 Torrent girişi gelecek Oyunu Başlat ' a basıp giriş yapıyoruz.Ve serverimizi seçip girişimizi yapıyoruz oyuna girdiğiniz anda sağ altta hileye dair her şeyi bulabilirsiniz.Bundan sonrası size kalmış. :smile:
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)