Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben Allhın hergunu [FONT="] Pleidas gıle ws dıyorum ve hala meydan okuyorum sana gelelım alı bey bıyoloksuz carda bole zorlanıyorsan bırak LonneLy gelmeyı lAweRy eler unutmakı hersey oyunun acıkları deıl taktık onemlı ıkı gun once arkasından sovduklerıne sımdı knka dıyorsun bu bızım ayıbımız deıl senın ayıbın bılader hakımın ısmı duyulduysa bu senın sayende deıl kalem sendeyse sılgı bızdeydı
[/FONT]
[/FONT]
TeşekkürlerTebrikler
Turkmmo Flood Engelleme
Teşekkürler
Turkmmo Flood Engelleme
YOK BİYOLOGSUZ ÇARA WS DİON YOK BİZLE ATAMION DİORSUNYA AWERYLEDE GÖRÜŞCEZ SENİNLEDE SİZ KAĞITSANIZ BENDE KALEM BİR YANLIŞ YAPARSANIZ KARALAR ATARIM YAKINDIR YENİLGİ ALACAĞINIZ GÜN SENİN 25 BÜYÜ HIZLI EJDERİNDE 10 BÜYÜ HIZLI KOSTÜMÜNDE KENDİN YALANSIN ASLANIM ŞİMDİ KONUMU KİRLETMEKTEN VAZGEÇVay yavrum vay ee anlatın gençler kanıtları görelim Pleidas ı kim çagırmış ? Vs de kim öndeymiş ? lHAKiMl Neden büyologsuz çarlara vs diyor ? lAweRy le atarım dedik neden atamıyor ? 25 Bhızlı 10 Bhızlı Kostumu katıyosun kendin neden her vs de kullandın ?
:m06:
Kardeşim Yenemicen Adamlara Meydan Okuyosun Buyur Gel lAweRy Atalım Saat Aksam 9 Da Hodri Meydan
teşekkürlertebrikler
Turkmmo Flood Engelleme
BİRİNCİSİ BENİMDE BİYOLOĞUM BİTİK DEĞİL 2NCİSİ BÜYÜ HIZINDA SENİ GEÇMİŞSEM ZATEN BİTMİŞSİNDİR BİYOLOĞU BAHANE ETME HERZAMN BİR BAHANENİN ARDINA SIĞINDINIZ DELİKANLILIKLA HİÇ ALAKANIZ OLMADI PLEİDASI NE DİE ÇAĞIRDIN AWEL YAZIK SANA YAZIK DELİKANLI OLAMADIN BİRAZ ADAM OLSAYDIN ŞUNUDA SÖYLEYİM AWERY LONNELY SİZİNLE WS ATICAM AMA ŞİMDİ DEĞİL BİRDE BU WS DE KAÇMAYI AWELE SENMİ ÖĞRETTİN EMRE CERVANTESDEN KAÇTIĞIN GİBİBen Allhın hergunu [FONT=&] Pleidas gıle ws dıyorum ve hala meydan okuyorum sana gelelım alı bey bıyoloksuz carda bole zorlanıyorsan bırak LonneLy gelmeyı lAweRy eler unutmakı hersey oyunun acıkları deıl taktık onemlı ıkı gun once arkasından sovduklerıne sımdı knka dıyorsun bu bızım ayıbımız deıl senın ayıbın bılader hakımın ısmı duyulduysa bu senın sayende deıl kalem sendeyse sılgı bızdeydı[/FONT]
![]()