Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PVP Serverlar Tanıtım Scripti Paneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

PVP Serverlar Tanıtım Scripti Paneli

QMBJ4g.png

Merhaba arkadaşlar, bir çok tanıtım sitesi olması nedeni ile sizlere sorunsuz bir script paylaşıyorum. Özel olarak .php kodları profesyonel kişilerce yeniden kodlandı bazı sorunlar giderildi, PVP Server tanıtım sitesi açmayı düşünen arkadaşların işine yarayacaktır. Bu tasarım ilk olarak Metin2Force adında bir sitede paylaşıldı ve sorunluydu, sizlere şimdi kurulum bilgiside vereceğim. Umarım memnun kalırsınız.

post-featured-image-13835-1.jpg

PVP Serverlar Tanıtım Scripti Nasıl Kurulur ?
Panel-Anlatim.png

Öncelikle veritabanımızı oluşturalım.
Panel-Anlatim1.png

Veritabanını Oluşturduk, Anasayfada böyle bir sorunla karşılaşıyoruz, Veritabanı Dosyasını içe aktarmamız gerekiyor.
Panel-Anlatim2.png

PhpMyAdmin seçeneğini bulup tıklıyoruz,
Panel-Anlatim3.png

Karşımıza böyle bir ekran gelecek, Giriş PhpMyAdmin e tıklıyoruz.
Panel-Anlatim4.png

Daha sonra içe aktar seçeneğini tıklıyoruz.
Panel-Anlatim5.png

Masaüstümüzden size vermiş olduğum Veritabanı SQL dosyasını seçiyoruz.
Panel-Anlatim6.png

Seçtikten sonra "Git" Butonuna tıklayarak işlemi bitirmiş oluyoruz ve panel karşımıza şu şekilde çıkıyor.
Panel-Anlatim7.png

Free Hosting olması nedeni ile üst satırda ufak bir uyarı çıkıyor, eğer web hostiginiz ücretli bir hosting ise sorun kalmayacaktır. Güle güle kullanın.
Kardeşim senin yaptığın ayıp bana bize gösterdiğin ile verdiğin script arasında dünyalar kadar fark var bize verdiğine üstüne birde telif koymussun ust.php içine if verip koşulla silindiğin de hata mesajı versin diye bilen telifi siler ama yaptığın ayıp madem telif koyacaksın en saçma yerine koyma hadi tamam koydun anlarım şifre mi unuttum için olan unuttum.php yok içinde açılan bir çok php sayfasındada kaymalar var hadi onuda geçtim bu senin ilk paylaşımın değil bundan önce 2 tane daha paylaştın her seferinde aynı şeyi yapıyorsun insanlara açığı olan ve içine telif sıkıştırılmış scriptler dağıtıyorsun iyilik yapıyor isen ya tam yap yada hiç yapma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hem ücretsiz istiyorsun hemde istediğim gibi olsun diyorsun :) Resimlerdeki anlatımdaki scriptle bire bir aynıdır. Daha iyisi varsa paylaşırsın bizde faydalanırız olur mu?

Hem ücretsiz istiyorsun hemde istediğim gibi olsun diyorsun :) Resimlerdeki anlatımdaki scriptle bire bir aynıdır. Daha iyisi varsa paylaşırsın bizde faydalanırız olur mu?
kardeşim iyilik yapacaksan sorunsuz yap diyorum sana eyvallah paylaşmıssın ama niye sorunlu script paylaşıyorsun üstte sorunsuz diyorsun kendi scriptinde sayfalama kullanmıssın bize verdiğinde sayfalama kullanmamıssın kendinde sorunsuz ve düzgün dizaynlı blog kullanmıssın bize css stili bile bozuk script vermissin unuttum.php koymamıssın bir kaç sayfada kayma var bazı divleri kapatmamıssın yada yerleri değişik koymussun kısaca saçma sapan sciprti bize sorunsuz diye paylaşmıssın kendi kullandığını demo olarak vermissin depoda sorunsuz sağlam kendi scriptin var indirince içine edilmiş bir script hiç yardım etme kardeşim ozaman paylaşma script felan sırf bu yüzden şuanda bize verdiğini düzeltiyorum eksikleri tamamlıyıp paylaşıcam görürsünde insanlık gururun sızlar belki millete açıklı bozuk ve gereksiz fazlalık dosyaları olan script veriyosun ayıp harbi ayıp

kardeşim iyilik yapacaksan sorunsuz yap diyorum sana eyvallah paylaşmıssın ama niye sorunlu script paylaşıyorsun üstte sorunsuz diyorsun kendi scriptinde sayfalama kullanmıssın bize verdiğinde sayfalama kullanmamıssın kendinde sorunsuz ve düzgün dizaynlı blog kullanmıssın bize css stili bile bozuk script vermissin unuttum.php koymamıssın bir kaç sayfada kayma var bazı divleri kapatmamıssın yada yerleri değişik koymussun kısaca saçma sapan sciprti bize sorunsuz diye paylaşmıssın kendi kullandığını demo olarak vermissin depoda sorunsuz sağlam kendi scriptin var indirince içine edilmiş bir script hiç yardım etme kardeşim ozaman paylaşma script felan sırf bu yüzden şuanda bize verdiğini düzeltiyorum eksikleri tamamlıyıp paylaşıcam görürsünde insanlık gururun sızlar belki millete açıklı bozuk ve gereksiz fazlalık dosyaları olan script veriyosun ayıp harbi ayıp

Yaw şu forum insanları tartışmaya nekadar meyilli :) Teşekkür edeceğin yerde kelimelere bak. tamam kullanma ozaman kafana silah dayamadık. üşenmeyip kurulumu dahi yazmışım sen hala yok sorunlu yok bilmem ne. Kalkıp sana özel yaptırdıgım scripti paylaşmıyacam heralde :) bir önceki versiyonu paylaştım hataları varsa giderir kullanırsın bukadar basit. Çünkü çoğu insan senin gibi laf yapacağı yerde eksiklerini giderip kullanıyor ve emek veriyor, beleşe konan insanları hala sevemedim. Lafla peynir gemisi yürümez.

Yaw şu forum insanları tartışmaya nekadar meyilli :) Teşekkür edeceğin yerde kelimelere bak. tamam kullanma ozaman kafana silah dayamadık. üşenmeyip kurulumu dahi yazmışım sen hala yok sorunlu yok bilmem ne. Kalkıp sana özel yaptırdıgım scripti paylaşmıyacam heralde :) bir önceki versiyonu paylaştım hataları varsa giderir kullanırsın bukadar basit. Çünkü çoğu insan senin gibi laf yapacağı yerde eksiklerini giderip kullanıyor ve emek veriyor, beleşe konan insanları hala sevemedim. Lafla peynir gemisi yürümez.
paylaşma kardeşim ozaman paylaşma sorunlu açıklı şeyi benim tanıtım ilede isim yok localhost kurup bakıyorum sadece benim derdim iyilik yapıyor iseniz düzgün iyilik yapın derdim o kullanan kişiye açığı olan şeyler vermeyin derdim bu yahu iyilik yapsan ölmezsen paylaşsan ölmez yani düzgün versen kaybedeğim hiç birşey olmayacak en fazla hayır duası alırsın ama böyle yaparak yaptığın iyilik'de behdua alıyorsun başka birşey değil sen hala tırıvını gelmiş beleşe konmakdan bahsediyormadem beleşe konan insanları sevmiyorsun ozaman hiç paylaşma beleşede konmamış olsunlar forumdaki insanlara laf atmadan önce yaptığın şeye bak bir kendin paylaştın kimse gelip senden beleşe çalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri