Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

İtem kilitleme sistemi official

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Behzat Reyiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

hade gençlik zaten az dosya var kuran bir video çeksinde aydınlatsın bizi
ben yapmayı denedimde bazı kodlardan bikaçtane var hangisinin altına yapıştırcağım yazmıyor

@Behzat Reyiz;

Lütfen 24 saat içerisinde sistemin çalıştığına dair kanıt ekleyiniz. Ayrıca kurulumu videolu bir şekilde yaparsanız bir çok kişinin işine yarayacaktır. Yorumlardan anladığım kadarı ile yapamayan kişiler var.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bahsettiğin kişi benim ve o arkadaşla aramızda 10 dakikalık bir diyalog oldu, kendisi benimle mom diyip dalga geçtiği için dalga geçilmek durumda kaldı dosyaları alır almaz uyumaya gittim satmaya kalkışmadım ve kendiminmiş gibi göstermeye kalkışmadım
Konuşmaları bende okudum ve mom demesinde hiç bir anlam aramadım sadece bizim konuşurken kapı dememiz gibi anlayabilirsin

Turkmmo Flood Engelleme

@Behzat Reyiz;

Lütfen 24 saat içerisinde sistemin çalıştığına dair kanıt ekleyiniz. Ayrıca kurulumu videolu bir şekilde yaparsanız bir çok kişinin işine yarayacaktır. Yorumlardan anladığım kadarı ile yapamayan kişiler var.

Çalıştığına dair fotoğraf mevcut şu an sunucum aktif değil o yüzden kurulumu anlatamayacağım ek olarak anlatım gayet basit yorumlardada arkadaşlar belirtmiş her şey basit halde konu altına illa ki fotoğraf atarlar o zaman güncellerim çalıştığına dair kanıt mevcut.

anlatım dosyalarını türkçe yap demiş. arkadaş search ara demek. upper üstüne ekle demek. under altına ekle demek. change değiştir demek bu kadar basit

Bu arada sistemi ekledim nesnenin üstüne sürüklüyorum birşey olmuyor ve ışınlandıktan sonra çardaki itemler yok oluyor belki de ben yanlış yapmış olabilirim başkaları da denesin

Konu İle İlgili Alakasız Ve Hakaret İçeren Mesajlar Silindi.

Devamı olduğu taktirde cezai işlem uygulanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri