onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Windows 8 ve Virtual PC uyuşmazlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrtcnglr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 582

mrtcnglr

〽️
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Grafiker
Konular
503
Çözüm
1
Online süresi
3mo 5d
Reaksiyon Skoru
995
Altın Konu
64
Başarım Puanı
272
MmoLira
7,045
DevLira
21
Ticaret - 100%
9   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,
karşılaşanınız var mı bilmiyorum ancak files çalışmaları için local gireceğim bir server açıcam virtual pc üzerinden. Bi nevi aslında hamachi server diyebiliriz.

Ancak windows 8 'de Virtual PC uyumluluk sorunu çıkartıyor. Ayarları yapıp start komutunu verdiğim an mavi ekrana geçip Kişisel Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı hatasını alıyorum.

Çözümü varsa bilen yardımcı olursa çok sevinirim. Yoksa Virtual PC dışında başka bildiğiniz bu tarz bir program var mıdır?

Uyumsuzluk modundan ziyade kernel ve yazılım farkından dolayı VirtualPC'de RAM vermeye çalıştığınızda pek de başarılı olamıyor. Mavi ekrana düşürüyor bilgisayarı. VirtualBox deneyeceğim arkadaşlar bikaç gün önce bi yerden duydum ama hamachi tarzında nasıl kurabileceğimi henüz çözemedim. Yardımlar için :tesekkurler:

Turkmmo Flood Engelleme

Bu arada Vmware'de hatrı sayılır derecede Metin2 kurulumu yaptım ancak hamachili olarak henüz hiçbirinde denemedim. VirtualBox'da yapamazsam büyük ihtimal vmware'den yapmaya çalışacağım teşekkürler

Uyumsuzluk modundan ziyade kernel ve yazılım farkından dolayı VirtualPC'de RAM vermeye çalıştığınızda pek de başarılı olamıyor. Mavi ekrana düşürüyor bilgisayarı. VirtualBox deneyeceğim arkadaşlar bikaç gün önce bi yerden duydum ama hamachi tarzında nasıl kurabileceğimi henüz çözemedim. Yardımlar için :tesekkurler:

Turkmmo Flood Engelleme

Bu arada Vmware'de hatrı sayılır derecede Metin2 kurulumu yaptım ancak hamachili olarak henüz hiçbirinde denemedim. VirtualBox'da yapamazsam büyük ihtimal vmware'den yapmaya çalışacağım teşekkürler
kardeşim ben youtubeden video izleyerek yaptımyaması yaptım ve şuan bende sorunsuz bir yabancı videodan bulmuştum ancak ne yazarak aramıştım hatırlamıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri