Ciddi alıcılar tercihim telefon ile iletişim kurmadan satmıyorumTelefonu bulunmayan bir insan aciz olamaz aşalamayın lütfen , Telefonum şuan tamirde.
Lisansı gösterebilirseniz buradan alacağım temanızı daha ne uğraştırıyorsunuz..
Ciddi alıcılar tercihim telefon ile iletişim kurmadan satmıyorum
Adminim tekrar bildirildi. Arkadaş sahtekar dolandırıcı Lisansı gösteremedi alıcağım dedim Gerçekden alıcağım lisans yok ve satması bile yasak farkındayım.
Pelin hanım satıcam fakat şahısa güvenmedim böylelerine satıcak malım veya verecek zamanım yoktur. Alacak diğer kişiler telefon numaramdan irtibat geçmelerini dilerim ve iyi raamzanlar dilerim.Adminim tekrar bildirildi. Arkadaş sahtekar dolandırıcı Lisansı gösteremedi alıcağım dedim Gerçekden alıcağım lisans yok ve satması bile yasak farkındayım.
Pelin hanım satıcam fakat şahısa güvenmedim böylelerine satıcak malım veya verecek zamanım yoktur. Alacak diğer kişiler telefon numaramdan irtibat geçmelerini dilerim ve iyi raamzanlar dilerim.
Bu tema zaten warez tema eminim lisansın yok senin . güvenemedin sanki ilk temayı isdiyoruz senden paranı vereceğim lisansı göster
Şahıs telefon numaramı arayıp küfür etmiştir. artık cevaplamyacağım sizin gibileri ile işim yok hele hele ramzan günüBu tema zaten warez tema eminim lisansın yok senin . güvenemedin sanki ilk temayı isdiyoruz senden paranı vereceğim lisansı göster
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)