Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elym2 Pidge GonLAffetmZ Oyun Sonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AreYouMyDestiny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 716

AreYouMyDestiny

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 12 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm ,

Asla böyle bitmesini istemezdim bırakmayıda , devam ettim ben hep bu oyundaki yolda yıldıkça düşmanlarım üstüme geldiği için daha çok azimlendim fakat bu zamanla
bağımlılık haline geldi.7 Kez soyuldum . 4 tanesi hilesi sitesi 2 tanesi kanka ayagı 1 tanesi gerçek dostumdan yedim bıçağı sırtıma..(2010-2013) 2014de tekrar başladım
başka hesaplardan devam ettim fakat onlarda sarmadı 2 kez 3 ay içinde item dagıttım . Ve 2014ün bir kaç ayında GonLAffetmZ açtım item dagıtmadan sonra sadece elimde ETP
kalmıştı arkadaşıma sözdü fakat istemedğini söyledi o ETP ile bir para çar dizip GonLAffetmZ , Vaelgo , EndeAvoR , MyTHoSS , EkmekTeknem5 110 level para çar bitirdim.
hepsi bittikten sonra çar dizmeye başladım arada item kaptırdım ama 2015den sonra kimseye item vermedim kolay kolay ve çaldırmadımda ve dizdiğim itemler yetmeyince ,
Tamı tamına 1100TL Para 2016ya kadar toplam yatırımımdır. M4SK3LI ile birlikte ban yiyen GonLAffetmZ hesaplarımdan sonra DIRILISH den devam edecektim . Setim bitti
Sadece bilezik kalmıştı hepsi emek . Fakat her köy savaşı gördüğümde aklıma o hesaplarım gelirdi artık dayanamadım . Türkay o kadar emeği silip attı . Benim Hikayemin
En kısası bu soyulmalarımdan ötürü bana yardım eden : CesurYurekk , Seigneura , Sylvester , KolBrutal , Ecrilay , ve aklıma gelmeyen diğerleri Hakkınızı helal edin
sizin sayenizde sürekli tekrar Hesap , çar dizdim.. CesurYurekk 2012 - 2013 de ilk elimi tutan dı ondan sonralarını unuttum sen iyi ki varsın allah hakkında en iyisini
en hayırlısını nasip etsin SonSefer -- XxMeRTBeYxX karakterlerimi belki hatırlarısın bakarsan ve izlersen çok sevinirim . Allaha emanet olun..

--
--
TEKSAS
SanGreAzuL
Ecrilay
Sisligecee
Tweety
SuR
FETIH
K0NSEY
HaNeDaN
MaviHilal
1453
ANESTEZI
SonUmutSen
Rouge
GoKTuRKK
Ve SonNokta Oyuncuları hepinizi seviyorum hakkınızı helal edin..

Olayına şahit olduğum ve Elym2 De Rekorlar Kıran Hırsızlar : ISovalye , Rainmanch Dikkat ediniz !

Bırakman pek inandırıcı olmasada, Hayatında başarılar :)

boş ver oyna elyde başka yerde yapamazsın :)

Yapacak bir şey yok artik türkay tüm kapilarini kapadi bana kendi kendime sizofrencesine kasindim bi ders oldu istersem 10 bin tl yatirayim gonlun yerini doldurmaz bende @DEMIREZEN

Sovalye ile ismail kapışırlardı, hemen unutmuşsun isotu. İsmail bu aralar durgun siz azılı zamanında görecektiniz onu :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri