onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Konu kapatılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JacquenyL DoquKan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 268
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
5
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 1 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
12
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ely m2 keith1 video ve resimler bolumune yatığımız vslerın video ve fotograflarnı paylaşırıyoruz konu nedensız bi şekilde kapatılıyor kufur ve hakaret içermedığı halde bunu yapan hangi hakla ve hangi nedenle o konuyu kapatıyor açıklarsa ıyı olur kendısı video paylaşınca veya kendı adamalrı video paylaşınca o video resımler konular kapatılmıyor fakat bız bi knu açtıgımızda elveda mutluluklar ( carissa ) nedensiz bir şekilde konumuzu kapatıyor hıc bır neden yokken konu kapatamaz o konuyu kaptması ıcın elınde gereklı bı neden olması gerekır en son laureano 10 // anguilla 6 dıe bi konu açtım fakat konu kapatılmıs böle saygısız ve gereksız kişilere yetkı verılmesi doğrı birşey deil .... Bu bana yapılan butun kırmızı bayrakda bulunun herekeze yapılıyor kım konu açsa kapatıyor bu cocuk uyarılırsa iyi olur yonetim : Shorty /

Ely m2 keith1 video ve resimler bolumune yatığımız vslerın video ve fotograflarnı paylaşırıyoruz konu nedensız bi şekilde kapatılıyor kufur ve hakaret içermedığı halde bunu yapan hangi hakla ve hangi nedenle o konuyu kapatıyor açıklarsa ıyı olur kendısı video paylaşınca veya kendı adamalrı video paylaşınca o video resımler konular kapatılmıyor fakat bız bi knu açtıgımızda elveda mutluluklar ( carissa ) nedensiz bir şekilde konumuzu kapatıyor hıc bır neden yokken konu kapatamaz o konuyu kaptması ıcın elınde gereklı bı neden olması gerekır en son laureano 10 // anguilla 6 dıe bi konu açtım fakat konu kapatılmıs böle saygısız ve gereksız kişilere yetkı verılmesi doğrı birşey deil .... Bu bana yapılan butun kırmızı bayrakda bulunun herekeze yapılıyor kım konu açsa kapatıyor bu cocuk uyarılırsa iyi olur yonetim : Shorty /

http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-keith-elym2/3455925-laureano-10-anguilla-6-a.html

Konu kapatıldı demişsin hani nerde kapatıldığı biz neden göremiyoruz? durduk yere konu kapanmaz hakaret vb durumlarda kapanır kaldıki kapanma işlemini vb olayları elyde görevli arkadaşlar yapıyor konuyu bilip bilmeden iftira atman ayrı bir güzellik , bizim bu bölümde konu kapatma vb yetkimiz yok olurda benimle yada forumda görevli olan arkadaşımla ilgili bir şikayetin olursa @admin; 'e özel mesaj atarak şikayetini iletebilirsin burada milleti karalama yapmazsan sevinirim saygılı arkadaşım.

Son düzenleme:
Gerekli açıklama yaptığına göre kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri