SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

ClassTekno Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vakana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhabalar şu aralar ClassTekno hakkında sorular ve bazı seyler Dolanıyor sizin bu firma hakkında üşünceleriniz

nelerdir bizlerle nasıllar müşterileri bizimle Paylaşırmısınız . ?

Selamlar,
Öncelikle ben oranın müşterisiyim, gerçi daha yeniyim 1 ay dolacak 1 haftaya neredeyse şimdi. Classtekno şöyle hani parayı alana kadar filan değil bir sorun olduğunda skyp üzerinden yazıyorum halletmeye çalışıyorlar. Hani çözüm odaklı olmaya çalışıyorlar kendileri. Sunucularında her hangi bir problem görmedim, söyle bir şey var mesela eklenmesini istediğiniz bir şey var bunun süresi biraz uzaya biliyor bunun dışında her hangi bir problem görmedim şimdiye kadar.

Her şeyin hayırlısı Allah'dan..

Kolay gelsin.

Bende müşterisiyim ancak 2 ayrı sunucumuz var 2 farklı arkadaşımda ordan aldı biri büyük açılış yapacak biri de düzenlemeler bittikten sonra yapacak

üstteki arkadaşımızın dediği gibi bizde bir sıkıntı görmedik parayı alana kadar değil aldıktan sonra devam ettiren biri sorun çıkıyor ama büyük sorun çıktıgını görmedim 2 serverde de çıkan sorunları çözmeye çalışıyorlar destek yeri olmayan yerde bile ilgileniyor. Sorunları çözüyorlar konu dışında'da sohbetimiz var kibirli olmadığını anladım

bende bu işlerde oldum benim görüşüm ; müşteri kendini kalıcı olarak gösterirse bilişimde ona vereceği hizmet bi o kadar kalıcı olur....!

Bende müşterisiyim ancak 2 ayrı sunucumuz var 2 farklı arkadaşımda ordan aldı biri büyük açılış yapacak biri de düzenlemeler bittikten sonra yapacak

üstteki arkadaşımızın dediği gibi bizde bir sıkıntı görmedik parayı alana kadar değil aldıktan sonra devam ettiren biri sorun çıkıyor ama büyük sorun çıktıgını görmedim 2 serverde de çıkan sorunları çözmeye çalışıyorlar destek yeri olmayan yerde bile ilgileniyor. Sorunları çözüyorlar konu dışında'da sohbetimiz var kibirli olmadığını anladım

bende bu işlerde oldum benim görüşüm ; müşteri kendini kalıcı olarak gösterirse bilişimde ona vereceği hizmet bi o kadar kalıcı olur....!

Selamlar,
Öncelikle ben oranın müşterisiyim, gerçi daha yeniyim 1 ay dolacak 1 haftaya neredeyse şimdi. Classtekno şöyle hani parayı alana kadar filan değil bir sorun olduğunda skyp üzerinden yazıyorum halletmeye çalışıyorlar. Hani çözüm odaklı olmaya çalışıyorlar kendileri. Sunucularında her hangi bir problem görmedim, söyle bir şey var mesela eklenmesini istediğiniz bir şey var bunun süresi biraz uzaya biliyor bunun dışında her hangi bir problem görmedim şimdiye kadar.

Her şeyin hayırlısı Allah'dan..

Kolay gelsin.

bildirimler için sagolun, rica etsem referns oyun linklerinizi özelden atınızda girip bakalım herkes müşterisiyim diyor yorum atıyor referans göstermiyor ? verinreferansda girip bakayım bi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri