- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar yine uzun süre sonunda size döndüm ve bulduğum bir kaç bot vardı onları denedim, size aralarında en iyisini sunacağım.
Öncelikle FsBotu çalıştırıp giriyorum zaten direk login ekranı geliyor. Oraya hesabı girdikten sonra bottan ayarlarımızı yapıyoruz. Kutu toplama işlemi gayet güzel. (Npc kesme de var fakat tarafımca denenmedi.) Ayarlarımızı yaptıktan sonra sol üstte bulunan yeşil butondan botumuzu başlatıyoruz. Bot ekranında dona dona ilerliyor olarak gösterebilir fakat browser'ı açtığımızda gayet normal. Eğere o donma işlemi canınızı sıkıyorsa bot çalıştığında bir program açıyor o görüntü gelmesi için sağl altta Dbg.exe gibi bir şey olması lazım onu kapayabilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz.
Öncelikle FsBotu çalıştırıp giriyorum zaten direk login ekranı geliyor. Oraya hesabı girdikten sonra bottan ayarlarımızı yapıyoruz. Kutu toplama işlemi gayet güzel. (Npc kesme de var fakat tarafımca denenmedi.) Ayarlarımızı yaptıktan sonra sol üstte bulunan yeşil butondan botumuzu başlatıyoruz. Bot ekranında dona dona ilerliyor olarak gösterebilir fakat browser'ı açtığımızda gayet normal. Eğere o donma işlemi canınızı sıkıyorsa bot çalıştığında bir program açıyor o görüntü gelmesi için sağl altta Dbg.exe gibi bir şey olması lazım onu kapayabilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(Burada botun virüslü olduğunu gösteriyor ama ben hiç bir sıkıntı yaşamadım 1 haftadır. Güvenmiyorsanız istemeyen indirmeyebilir.)