ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

'Final Cüneyt Çakır'ın'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qecekondu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 125

qecekondu06

Developer
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
6,740
Online süresi
2d 13h
Reaksiyon Skoru
2,176
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
509
MmoLira
2,783
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Milano’daki Şampiyonlar Ligi Finali’nin ardından,İstanbul’a dönerken THY Lounge’da önce tanımakta zorlandığım (TV’de çok daha kilolu gösteriyor) fakat kısa bir Google taramasının ardından Howard Webb olduğuna kesin kanıya vardığım İngiliz hakemle buluştuk.

Ülkemizde hakemlerin konuşmaya fazla cesaret etmediklerini bilen bir gazeteci olarak, fazla şansımın olmadığını düşündüm fakat kendimi tanıtmamın ardından, Webb’in sıcakkanlı tavrı ve samimi açıklamaları karşısında ne yalan söyleyeyim, gerçekten mahçup oldum.

İşte İngiltere’nin son yıllardaki tartışmasız en iyi hakeminin; Cüneyt Çakır, Fenerbahçe, Galatasaray ve Türk futboluyla ilgili birbirinden ilginç tespitleri...

'Alternatif yok'

“Cüneyt Çakır’ı çok beğeniyorum. Bana göre şu an tartışmasız Avrupa’nın en iyi 3 hakemi içinde. Aslında şu an Avrupa’nın 1 numarası, en formda hakemi. Bu sezon samimi bir şekilde söylüyorum, tüm maçlarını üst düzey yönetti. Bu sezonki formundan da ötürü bana göre Fransa’daki şampiyonada finali Cüneyt Çakır yönetecek. Onun dışında bir alternatif açıkçası görünmüyor. Çünkü O ve ekibi bunu hakediyor. Tabii ki unutulmamalı, Cüneyt Çakır’ın finali yönetmesi için Türk Milli Takımı’nın finale kalmaması gerekiyor”.

http://www.fanatik.com.tr/2016/06/03/final-cuneyt-cakir-in-1236430

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri