Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

P2P Giriş Bağlantısını engelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan l3erke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@alondark54 reis arkadaşlar bu konuda haklı bu konuya bir el atılması gerekıyor bunu fix diye yapanlar daha büyük sorunlarla karşılaşıyor.Konunun kitlenip editlenmesi gerekıyor benim gorusum bir çok kısının bu fıx yuzunden başı ağırdı.

Arkadaşlar bu fixi yapıcak arkadaşlar uzak durmasını öneriyorum ch ler arasındaki bağlantıları kesiyor.
hocam şuan o sorun bende yk şahsen orjinal kodları denermisiniz bide

Ch1'de yazılan Bağırma Ch2 ve diğer kanallarda görünmemekle bir çok sorunu beraber getiriyor. Bu fixle hangi büyüte büyüte bitiremedikleri p2p sorunun önüne geçtiklerini kanıtlayabilirler mi? forum kuralları gereği (!) kanıtsız konu açılmıyordu ya..

Reis son bir güncelleme atılmış sanırım bendeki o halimi bilmiyorum fakat satıştaki filesimde bu bugu fixlemiştim ch 1 deki pm ler vs. ch 4 e gitmiyordu tamamen bağlantıyı kesmişti bende yanlışlık olabılır dıye bır kaç abime daha eklettım onlarda aynı hataları aldı acaba siz bir yerlerde fix vs mi yaptınız.Akşam tekrar deneyip bilgilendireceğim.

hocam şuan o sorun bende yk şahsen orjinal kodları denermisiniz bide

Ch1'de yazılan Bağırma Ch2 ve diğer kanallarda görünmemekle bir çok sorunu beraber getiriyor. Bu fixle hangi büyüte büyüte bitiremedikleri p2p sorunun önüne geçtiklerini kanıtlayabilirler mi? forum kuralları gereği (!) kanıtsız konu açılmıyordu ya..

+1 çok haklısın reis buda iyi bir bakış açısı bu adam kodları vermiş fakat hiçbir kanıt yok ortada gerçekten çok haklısın allah bilir ne kodları bunlar adam yazmış başlığa p2p diye millette kullanıyor bu konuya bir açıklık getirilmesi gerekiyor.

Reis son bir güncelleme atılmış sanırım bendeki o halimi bilmiyorum fakat satıştaki filesimde bu bugu fixlemiştim ch 1 deki pm ler vs. ch 4 e gitmiyordu tamamen bağlantıyı kesmişti bende yanlışlık olabılır dıye bır kaç abime daha eklettım onlarda aynı hataları aldı acaba siz bir yerlerde fix vs mi yaptınız.Akşam tekrar deneyip bilgilendireceğim.
Chler arası bağlantı olmuyor diye bir moderatör kodları değşitirdi ben orjinal kodları marty kaynağından söküp ekledim ordaki haliyle bir deneyin derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri