- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 193
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Haddinizi bilin sesinizi çıkarıp üstünüzü başınızı yırtmaya çalışmayın biz size taviz vermiyosak bilin ki sizi ciddiye almayışımızdır bu konu altında da ağlamayıp tartışma yaratmayın çünkü gereken cevabı fazlasıyla aldınız
. Çok konuşuyorsunuz ama boşş ne demişler çok laf yalansız olmaz buda sizi gösteriyor zaten. Sizin bizi 1 kere kesmişliğiniz yok ne bu yüzsüzlük ben çözemedim :m08: NOT: SAKIN AĞLAMAYIN !
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Eyvallah arsızlaşmışlarTebrik ederim, kum torbasına döndü bunlarda :S
Teşekkür ederimTebrikler Ali'm![]()
İcraat dediler gösterdik bu kadarı yeterli bir cevaptır. EyvallahEvet bi kaç değişimle bire bir çakması olmuş . Bundan önce ki hesabının adıda djgoodpower idi sen bilirsin başkaları çıkaramasada.oda haklı kendi açısından baktı ki kendinden bişey olucağı yok başkalarına benzemeye çalışayım dedi galiba.özenmek adet arkadaşlarda DonnaLy isimli hesabın benzerleride var büyük L harfine kadar aynı .
Neyse konu sapmasın tebrikler ali
Eyvallah kankaTebriks
Biz onlara gereken cevabı verdik zaten:m26:Gereken cevap verilirde ama bunların susacagı yok alim Tebrikler
Eyvallah kanka iyiliğimizi suistimal edenlere gereken cevap :m06:Tebrikler Ali![]()
Allah'tan RedFenix bizde yoksa bizide taklit eder :m08::m08:Oda Leventin ismiydi yanılmıyorsam.Geçen günlerde ''SworT'' ismini de gördüm o isimde şuan bu arkadaşta sanırım.Bu artık özentilikden öte başka bir seviyeye geçmiş.
Anlaşılan bütün kairayı tek tek açıcak herhalde.Taklit etmek değil kendin olabilmek önemli.Gerçi onuda becerememiş ama.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tebrikler Kardeşim
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Tebrikler Ali
- Konular
- 1,411
- Online süresi
- 9h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 305
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 244
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
Bu ''BooZeWarninG'' Vuralın nicki değil miydi yahu ben mi yanlış hatırlıyorum.
Tebrikler bu arada kardeşim.
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaş özendiği nekadar kestiğimiz abileri varsa onların nicklerini kullandı kanka haberin yokmu ?Bu ''BooZeWarninG'' Vuralın nicki değil miydi yahu ben mi yanlış hatırlıyorum.