Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Herkesin eline sağlık uzun zaman sonra savaşa denk geldim güzel vakit geçirdim çıktım (shinso ) bayragından olarak.shinso ve jinno yazmak biraz uymamış çünki biz kendi aramızda savaştık sonradan dahil olanlarla sohbetımız muhabbetimiz yok olmasıda güç kimse çağırmadı gelin diye yani ama onlarda sizi hedef aldığı için altını çizmek istemişsin sanırım. Neyse herkesin eline sağlık tekrardan güzel savaştı
Herkesin eline sağlık uzun zaman sonra savaşa denk geldim güzel vakit geçirdim çıktım (shinso ) bayragından olarak.shinso ve jinno yazmak biraz uymamış çünki biz kendi aramızda savaştık sonradan dahil olanlarla sohbetımız muhabbetimiz yok olmasıda güç kimse çağırmadı gelin diye yani ama onlarda sizi hedef aldığı için altını çizmek istemişsin sanırım. Neyse herkesin eline sağlık tekrardan güzel savaştı
Fotoğrafın sonunda belirtmiş arkadaş zaten sonradan gelen maviler diye
Yok onda problem yok idrak edebiliyorum konu başlığına bakılınca içerikten çok o dikkat çekiyo bizim çağırmadığımızı belirttim bende sizin belirttiğiniz gibiFotoğrafın sonunda belirtmiş arkadaş zaten sonradan gelen maviler diye
Yok onda problem yok idrak edebiliyorum konu başlığına bakılınca içerikten çok o dikkat çekiyo bizim çağırmadığımızı belirttim bende sizin belirttiğiniz gibi
Eyvallah, güzel savaştı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)