B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Baran Tuncer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReD HooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 147

ReD HooD

Level 6
TM Üye
Konular
541
Reaksiyon Skoru
115
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 1 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
135
MmoLira
-110
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Baran Tuncer, (1934, Bayburt, Türkiye), Türk akademisyen.Yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde yapmıştır. Daha Sonra ABD’de Kansas Üniversitesi’nde master, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde doktora ve California Üniversitelerinde ihtisas yapmıştır. 1976 yılında iktisat dalında profesör olmuştur. Türkiye’de Ankara Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapmış, ayrıca Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Bilgi Üniversitesi’nde ders vermiştir. Türkiye dışında ABD’de Yale Üniversitesi ve Minnesota Üniversitesi’nde araştırmacı ve misafir öğretim üyesi olarak çalışmıştır. 1960’larda Devlet Planlama Teşkilatıİktisadi Planlama Dairesi Başkanlığı yapmıştır. 1974 yılında Sadi Irmak hükümetinde Gümrük ve Tekel Bakanlığı ve 1970’lerde bir süre Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. 1980’den itibaren 15 yıl Dünya Bankası’nın Doğu Afrika, Güneydoğu Asya ve Latin Amerika bölümlerinde görev yapmıştır. Halen Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Saydamlık Hareketi Derneği İkinci Başkanlığı ve Radikal gazetesinde ekonomi konularında köşe yazıları yazmaktadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri