- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İyi günler , İyi forumlar , İyi çalışmalar .
Şuana kadar (2010-2016) Yılları arası rahatsız ettiğim tüm oyunculardan , yetkilelerden , yöneticilerden ve büyüklerimden özür diliyorum Allah hakkınızda hayırlısını versin. Geçmiş olan kandilinizi kutluyorum foruma yalan yanlış yazdığım bilgi için özür dilerim oyunun falan kapandığı yok hepsi benim uydurmam herşey benim hatam celal abinin oyunu bırakmasına üzüldüm ve sinirden yalan yanlış şeyler yazdım ben hatamı kabul ediyorum sizde benim özürümü kabul ederseniz sevinirim . Kimse yanlış bilgilendirilmesin ben herşeyi sinirden yazdım . Belki aranızda beni takanlar vardır diye düşünüyorum ve o oyunculardan özür diliyorum bir daha sebebsiz ve boş yere konu açmayacağım @Shorty hakkını helal et abi
#iyiakşamlar
Şuana kadar (2010-2016) Yılları arası rahatsız ettiğim tüm oyunculardan , yetkilelerden , yöneticilerden ve büyüklerimden özür diliyorum Allah hakkınızda hayırlısını versin. Geçmiş olan kandilinizi kutluyorum foruma yalan yanlış yazdığım bilgi için özür dilerim oyunun falan kapandığı yok hepsi benim uydurmam herşey benim hatam celal abinin oyunu bırakmasına üzüldüm ve sinirden yalan yanlış şeyler yazdım ben hatamı kabul ediyorum sizde benim özürümü kabul ederseniz sevinirim . Kimse yanlış bilgilendirilmesin ben herşeyi sinirden yazdım . Belki aranızda beni takanlar vardır diye düşünüyorum ve o oyunculardan özür diliyorum bir daha sebebsiz ve boş yere konu açmayacağım @Shorty hakkını helal et abi
#iyiakşamlar
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Yaşımı doldurur doldurmaz dava açacağım diyordun. Baktın tehdit işe yaramıyor bari özür dileyim dedin demek ki
Sanmıyorum bu yemi yutacaklarını. Güle güle.
Sanmıyorum bu yemi yutacaklarını. Güle güle.- Katılım
- 24 May 2016
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hesabım açılsada açilmasada pazartesi - salı bırakma video şu ve konusu açacağım rahat olabilirsin.
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eyv kardeş, ama sormak istediğim birşey var. O kadar haksız banlanan char ne oldu ? Açılacak dava ne oldu ?
Haksız yere mi konu açtın, yoksa bi anda yönetim ekibini mi haklı görmeye başladın. Öfke ile oturan zarar ile kalkar. 2-3 gün önce sinirinden kime ne yazdığını bilmiyordun, şimdi özürler üzülmeler. Geçmiş olsun, yolun açık olsun. güle güle
Haksız yere mi konu açtın, yoksa bi anda yönetim ekibini mi haklı görmeye başladın. Öfke ile oturan zarar ile kalkar. 2-3 gün önce sinirinden kime ne yazdığını bilmiyordun, şimdi özürler üzülmeler. Geçmiş olsun, yolun açık olsun. güle güle
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)