emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Zehir zıkkım olsun.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dimitra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 944
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ceza sistemi öyleydi diye değişmicek değil elbet bazı değişikler yapacaklardır.Oyun kurallarını okusaydınız zaten 3. ihlalden sonra sınırsız banın oldugunu görürdünüz iyi forumlar

Ceza sistemi öyleydi diye değişmicek değil elbet bazı değişikler yapacaklardır.Oyun kurallarını okusaydınız zaten 3. ihlalden sonra sınırsız banın oldugunu görürdünüz iyi forumlar
nerde yazıyor göstersene Allah Askına ortaya laf atıp kaçma ? oyunun kurallarında öyle birşey yazmıyor senin niyetin mesaj kasmak spam yapmak belliki derdin moderatör olmak bana gerçeklerle gel bana kanıtlarla gel göster nerde yazıyor görelim, işte sonra niye kendimizi tutamıyoruz küfür ediyoruz örneği bu işte hep beni buluyorlar ne günah işledim vay arkadaşım

Son düzenleme:
Böylesini de ilk defa gördüm gerçekten. 2 kere ceza yiyip, 3. de küfür edip ben süresiz ban yiyeceğimi bilmiyordum nasıl bir savunmadır yahu ?

Küfür etmeyeceksin, öyle 1-2-3 hakkın falan yok. Hiç küfür etmeyeceksin. Doğru düzgün oyununu oynasan kapatılmazdı hesabın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri