Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
tahrik sonrası küfür edince hesabım 3. kufur ıhlalinden den dolayı sınırsız ban yedi. 2.5 milyarım çöpe gitti küfür icin, 2.5 milyar yatırımım vardı.. kim karşılayacak bunu normal şartlarda 30-50-60 gün ceza olması gerek vericektin 30 -50-60 gün ban cezası küfürden dolayı, sınırsız nedir?. soygunculukmu yaptım , hilemi kullandım böyle sistem olmaz olsun 3 kez küfür ettim diye sınırsız banladınız 50 gün banlasaydınız anlardım ne yazıkki 2009dan basladıgım serüvenime son verdiniz çok pismanım keske bu oyuna başlamasaydım, biraz diğer oyunları örnek alın hakkımı helal etmiyorum mantıksız yonetım Allaha Havale ediyorum 2.5 milyarım gitti 2.5 milyarım elim kolum bağlı kristal emeklerim gitti herseyim gitti . zehir zıkkım olsun Türkay efendi.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Böylesini de ilk defa gördüm gerçekten. 2 kere ceza yiyip, 3. de küfür edip ben süresiz ban yiyeceğimi bilmiyordum nasıl bir savunmadır yahu ?
Küfür etmeyeceksin, öyle 1-2-3 hakkın falan yok. Hiç küfür etmeyeceksin. Doğru düzgün oyununu oynasan kapatılmazdı hesabın.
tahrik sonrası küfür edince hesabım 3. kufur ıhlalinden den dolayı sınırsız ban yedi. 2.5 milyarım çöpe gitti küfür icin, 2.5 milyar yatırımım vardı.. kim karşılayacak bunu açsaydın çarımı ne günah isliyecektik bi daha küfür etmezdik ha 1 ha 3 olmus vericektin 30 -50 gün ban küfürden dolayı, sınırsız nedir. soygunculukmu yaptım , hilemi kullandım böyle sistem olmaz olsun 3 kez küfür ettim diye sınırsız banladınız 50 gün banlasaydınız anlardım ne yazıkki 2009dan basladıgım serüvenime son verdiniz çok pismanım keske bu oyuna başlamasaydım, biraz diğer oyunları örnek alın hakkımı helal etmiyorum mantıksız yonetım Allaha Havale ediyorum 2.5 milyarım gitti 2.5 milyarım elim kolum bağlı kristal emeklerim gitti herseyim gitti . zehir zıkkım olsun Türkay efendi.
Merhaba,
Ceza sisteminin bu şekilde olduğunu ve 3.İhlal sonrası hesapların ne olursa olsun sunucularımızdan engelleneceğini defalarca söyledik.Buna rağmen ihlallere devam ettiyseniz bunun bir cezası olmalı.Oyun kurallarımızda da bu konu hakkında detaylı bilgi verilmiş.
Bidahaki ban affı uygulamamızd talepte bulunabilirsiniz.Şuan için yapılabilecek bir işlem yok maalesef.
bu kadar acımasız olmayın mantıklı davranın . 2.5 milyarım gitti yazık günah soygunculukmu yaptık hilemi kullandık, küfür ettik diye benim 2.5 milyarımı kim karşılayacak ban affında açıcaklar mı hesabımı küfür ettim diye neye göre ban affı başvurusu yapıcağız küfürden dolayı gitti çarım 2.5 milyarım gitti yazık bu resmen kul hakkı böyle sınırsız banlama şekli olmaz diğer oyunlarda bile böyle değil 1 ay banlıyorlar erteliyorlar böyle bişey olmaz param gitmiş kul hakkı bildiginiz ben hep yatırımımı yaptım bu oyuna küfür ettim diye sınırsız ban yemem doğru değil seve seve paralarıma kıydım pişman ettiniz beni 90 gün falan yiyebilirdim sınırsız nedir 2.5 milyar yatırırımım gitti siz aynı durumda olsanız ne yaparsınız değerlendirilmesini istiyorum açilirsa zaten devam edicegim kristal almaya planlarım hedeflerim var hiç hoş değil bu şekil sonumuzun gelmesi objektif olun oncedende küfür,iftira, gibi davranıslar 1. 7 gün ban 30 gün ban 90 gün ban böyle işliyordu Lanceydi server Elym #2 bu cezayı yedigimi hatırlıyorum onceki çarimda videolarda var . böyle olmamalı 90 gün falan razıyım 2.5 milyar yatırımım gitti elim kolum bağlı ne oldugunu anlamadım hala şaşkınım lütfen değerlendirilsin.Merhaba,
Ceza sisteminin bu şekilde olduğunu ve 3.İhlal sonrası hesapların ne olursa olsun sunucularımızdan engelleneceğini defalarca söyledik.Buna rağmen ihlallere devam ettiyseniz bunun bir cezası olmalı.Oyun kurallarımızda da bu konu hakkında detaylı bilgi verilmiş.
Bidahaki ban affı uygulamamızd talepte bulunabilirsiniz.Şuan için yapılabilecek bir işlem yok maalesef.
Son düzenleme:
bu kadar acımasız olmayın mantıklı davranın . 2.5 milyarım gitti yazık günah soygunculukmu yaptık hilemi kullandık, küfür ettik diye benim 2.5 milyarımı kim karşılayacak ban affında açıcaklar mı hesabımı küfür ettim diye neye göre ban affı başvurusu yapıcağız küfürden dolayı gitti çarım 2.5 milyarım gitti yazık bu resmen kul hakkı böyle sınırsız banlama şekli olmaz diğer oyunlarda bile böyle değil 1 ay banlıyorlar erteliyorlar böyle bişey olmaz param gitmiş kul hakkı bildiginiz ben hep yatırımımı yaptım bu oyuna küfür ettim diye sınırsız ban yemem doğru değil seve seve paralarıma kıydım pişman ettiniz beni 90 gün falan yiyebilirdim sınırsız nedir 2.5 milyar yatırırımım gitti siz aynı durumda olsanız ne yaparsınız değerlendirilmesini istiyorum açilirsa zaten devam edicegim kristal almaya planlarım hedeflerim var hiç hoş değil bu şekil sonumuzun gelmesi objektif olun oncedende küfür,iftira, gibi davranıslar 1. 7 gün ban 30 gün ban 90 gün ban böyle işliyordu Lanceydi server Elym #2 bu cezayı yedigimi hatırlıyorum onceki çarimda videolarda var . böyle olmamalı 90 gün falan razıyım 2.5 milyar yatırımım gitti elim kolum bağlı ne oldugunu anlamadım hala şaşkınım lütfen değerlendirilsin.
Merhaba,
Bu durumun acımasızlık ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.Acımasız olsaydık tek bi hakaret veya küfürde banlardık oyuncuyu.Fakat biz oyuncuya 3 kere ihlal yapma hakkı tanıyoruz (Bug , hile , oyun açığı kullanımı hariç).Gerekli insiyatifimizi takım olarak yerine getirdiğimizi düşünüyorum.
Ban affı başvuruları şuanlık kapalı.Bidahaki dönemde bu tür uygulama ypaılabilir neden yapılmasın.
Ban affı uygulaması başladığında detaylı bilgiler duyurulur.
önceden 7 gün ban 30 gün ban 90 gün bu şekil banlıyordunuz benimi buldu arkadaşım bu olay valla yazık günah 2.5 milyarım gitti ne diyeyim Allah yedirmesin dostum Eyvallah bosver yiyenler utansın Türkay efendi Allah boğazından geçirmesin Nerde yazıyor 3. kere yapıldıgında sınırsız ban cezası ben kurallarda göremedim sadece kapatılır yazıyor bilsem 3 kere neden küfür edeyim örneğin genel yazılmış kurallarda sadece uzaklaştırılır kapatılır vesaire yazıyor 3. de sınırsız yersiniz diye birşey yazmıyor bunu sitenin arkaplanında yazabilirdiniz resmi olurdu 3. kez yapıldığında sınırsız ban diye birşey yazmıyor genel yazılmış kurallar kafanıza göre 3. ihlal diyorsunuz biz neden göremiyoruz resmi kurallarda sitede yazmıyor 3. ihlal sınırsız ban diye birşey yok yani benim sucum ne ben bunu nerden bilebilirim sizin ağzınızdan duydum böyle bir karar almışsanız siteye yazabilirdiniz arkaplanaMerhaba,
Bu durumun acımasızlık ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.Acımasız olsaydık tek bi hakaret veya küfürde banlardık oyuncuyu.Fakat biz oyuncuya 3 kere ihlal yapma hakkı tanıyoruz (Bug , hile , oyun açığı kullanımı hariç).Gerekli insiyatifimizi takım olarak yerine getirdiğimizi düşünüyorum.
Ban affı başvuruları şuanlık kapalı.Bidahaki dönemde bu tür uygulama ypaılabilir neden yapılmasın.
Ban affı uygulaması başladığında detaylı bilgiler duyurulur.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)