- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
TKMT2 eski ALPHA sunucusundaki gibi bir server kurmak istiyorum. Aynı sistemi kurmak mümkünmü bilgim yok bu konuda. Oyuncu sayısı bakımından beklentim yüksek. O yüzden bana fiyat bilgileri ile birlikte tkmt2 deki gibi bot koruma kodu soran ve güvenli pc gibi şeylerin olduğu 120 125 lvl beta itemli bilişim arıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
NOT: Mümkünse lag, bug gibi sorunları yaşamayacağım bir yer olursa sevinirim. Bu iş için ayırmam gereken tahmini bütce konusundada bilgi verirseniz sevinirim. İlk etapta 6 ay yada daha uzun süreli satın alıcam.
TKMT2 eski ALPHA sunucusundaki gibi bir server kurmak istiyorum. Aynı sistemi kurmak mümkünmü bilgim yok bu konuda. Oyuncu sayısı bakımından beklentim yüksek. O yüzden bana fiyat bilgileri ile birlikte tkmt2 deki gibi bot koruma kodu soran ve güvenli pc gibi şeylerin olduğu 120 125 lvl beta itemli bilişim arıyorum.
NOT: Mümkünse lag, bug gibi sorunları yaşamayacağım bir yer olursa sevinirim. Bu iş için ayırmam gereken tahmini bütce konusundada bilgi verirseniz sevinirim. İlk etapta 6 ay yada daha uzun süreli satın alıcam.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Skype adresimizi eklerseniz size teklifimizi ve detayları iletebilirim.Merhaba,
Tanıtım Konumuz :
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/3435200-de-tr-lokasyon-14-99-baslayan.html
Web Sitemiz : www.sunucuu.com