PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

TKMT2 tarzı bilişim arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turgut1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 831

Turgut1973

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 24 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

TKMT2 eski ALPHA sunucusundaki gibi bir server kurmak istiyorum. Aynı sistemi kurmak mümkünmü bilgim yok bu konuda. Oyuncu sayısı bakımından beklentim yüksek. O yüzden bana fiyat bilgileri ile birlikte tkmt2 deki gibi bot koruma kodu soran ve güvenli pc gibi şeylerin olduğu 120 125 lvl beta itemli bilişim arıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

NOT: Mümkünse lag, bug gibi sorunları yaşamayacağım bir yer olursa sevinirim. Bu iş için ayırmam gereken tahmini bütce konusundada bilgi verirseniz sevinirim. İlk etapta 6 ay yada daha uzun süreli satın alıcam.

Merhaba,

TKMT2 eski ALPHA sunucusundaki gibi bir server kurmak istiyorum. Aynı sistemi kurmak mümkünmü bilgim yok bu konuda. Oyuncu sayısı bakımından beklentim yüksek. O yüzden bana fiyat bilgileri ile birlikte tkmt2 deki gibi bot koruma kodu soran ve güvenli pc gibi şeylerin olduğu 120 125 lvl beta itemli bilişim arıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

NOT: Mümkünse lag, bug gibi sorunları yaşamayacağım bir yer olursa sevinirim. Bu iş için ayırmam gereken tahmini bütce konusundada bilgi verirseniz sevinirim. İlk etapta 6 ay yada daha uzun süreli satın alıcam.
Skype adresimizi eklerseniz size teklifimizi ve detayları iletebilirim.

Tanıtım Konumuz :
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/3435200-de-tr-lokasyon-14-99-baslayan.html

Web Sitemiz : www.sunucuu.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri