HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu İçin Teşekkürler.
Alternatif Olarak Bu Link Koyabilirsin :
Alternatif Olarak Bu Link Koyabilirsin :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar;
Çok önce kendi serverim için yaptığım ve metin2 tr de bulunan official bir sistemi sizlerle paylaşmak istedim. Sistem tamamen client ve game source taraflı çalışmaktadır. Takılma oyunda kasma gibi sorunlar yaşatmaz.
Hayırlı olsun.
Not : Anlatım içindedir.
![]()
official demişsinde tr'de bu aktif değil nasıl official oluyor anlamış değilim. veya trde varsa screenshot atabilirmisiniz ?
official demişsinde tr'de bu aktif değil nasıl official oluyor anlamış değilim. veya trde varsa screenshot atabilirmisiniz ?
TR'de aktif değil zaten arkadaşlar öyle sanmış sadece, çok ta önemli bir unsur değil paylaşım yapmış sağolsun.
Senin dediğin şekilde sadece ekli olan effect paketleri ile yapılabilirBurda yapılan 0'dan effect paketi oluşturup rüzgarın ayakkabısına eklemek playersettingmodule.py ile de oyunda gözükmesini sağlamak
![]()
bende onu demiştim ama anlatamaışım 
Officalda efektler game üzerinden yapıldığı için yazmış galiba buda onun aynısı

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)