- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Senınkıne Izlemek mı denıyo ? yada yancı mı denıyor ? cunku ızlesen bıle kelimeleriniz ile rencide edıyodunuz bu bısey degıstırmıyo yani arkadasların konuya bıle dahıl olmadı hatalarını bılıyolar bıde gelmıs oyunda yazıyosunuz sen olmasan kıme gulecez gıbı argolar kullanılıyo bunlar cok boş gıdın baska eglence bulun kendınze bu konuyu arkadaslarına senın soylemen lazım adama soylemeyın bıttı o mevzu dıye ama sende bı ılerleme goremıyorum gayet memnunsun durumdan acıkcası sende arkadaslarını desteklıyosun o yuzden bana haklı haksız muamelesını anlatma haksız olmasınız bu kadar gocunurmuydunuz ?
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 193
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 29 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ya sen çocuk musun nesin ben seni bir türlü çözemedim setim yok diye zırlayan dünkü yancısın pazar çarı gibi bi orda bi burda gezersin sonra gel canım sıkılıyo vs atalıp dıyıp savaşçı keser foruma atarsın ardından kendi kendine triplere girip benden özür dilesinler dersin amacın ne neyin primini yapmaya çalışıyorsun farkında değilmisin lale seni ciddiye almıyoruz yazdıklarını okuyup gülüyoruz sadece sen sert kaya nedir bilmezsin bize çarpma sekersin. Senin psikolojine bağlıymış doğru çünkü psikojin bozuk bi doktora görün derim hangi psikoloji hangi kafa bunları yaptırıyor bir öğren bakalım fazlada ötme boş boş da konuşma sen bizim dengimiz değilsin konuya yazma amacım senin bu boş muhabbetlerine devam edişin fazlada konuşma gerginlik yaaratmaya çalışıp gündeme oturma çabalarına girme sen pazar çarı gibi ortada gezmelerine devam et hadi gülüm yandan yandanSert kayaya carptılar .s.s dılesınler ozru ,kabul ederım belkı bana bağlı suanki psikolojime baglı

- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
Sen konuya dahıl deglsın ali hayırdır ? Setımı sattıgımı duymussundur herhalde dızınce tektek tokatlıcam bundan kuskun olmasın bekle sıranı senı 7 . sıraya yazıyorum okey
Turkmmo Flood Engelleme
Atarli sözleri hangı sıteden aldın soylede bızde bakak
Ya sen çocuk musun nesin ben seni bir türlü çözemedim setim yok diye zırlayan dünkü yancısın pazar çarı gibi bi orda bi burda gezersin sonra gel canım sıkılıyo vs atalıp dıyıp savaşçı keser foruma atarsın ardından kendi kendine triplere girip benden özür dilesinler dersin amacın ne neyin primini yapmaya çalışıyorsun farkında değilmisin lale seni ciddiye almıyoruz yazdıklarını okuyup gülüyoruz sadece sen sert kaya nedir bilmezsin bize çarpma sekersin. Senin psikolojine bağlıymış doğru çünkü psikojin bozuk bi doktora görün derim hangi psikoloji hangi kafa bunları yaptırıyor bir öğren bakalım fazlada ötme boş boş da konuşma sen bizim dengimiz değilsin konuya yazma amacım senin bu boş muhabbetlerine devam edişin fazlada konuşma gerginlik yaaratmaya çalışıp gündeme oturma çabalarına girme sen pazar çarı gibi ortada gezmelerine devam et hadi gülüm yandan yandan![]()
Turkmmo Flood Engelleme
Atarli sözleri hangı sıteden aldın soylede bızde bakak

- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
Sen konuya dahıl deglsın ali hayırdır ? Setımı sattıgımı duymussundur herhalde dızınce tektek tokatlıcam bundan kuskun olmasın bekle sıranı senı 7 . sıraya yazıyorum okey![]()
Tokatlamaya Benden Başla
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 193
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 29 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben atarlı söz filan almam senin gibi de özentilik yapmam içimden geleni ortaya dökerim sen beni oraya buraya yazma kardeş çünkü ben seni paspasıma yazdım her eve girişte basıyorum hadi uza şimdi:m06:Sen konuya dahıl deglsın ali hayırdır ? Setımı sattıgımı duymussundur herhalde dızınce tektek tokatlıcam bundan kuskun olmasın bekle sıranı senı 7 . sıraya yazıyorum okey![]()
Turkmmo Flood Engelleme
Atarli sözleri hangı sıteden aldın soylede bızde bakak![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)