- Konular
- 368
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 358
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 5,199
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hala bu muhabbet mi dönüyor ? Kodlamadan anlamadığını itiraf etmişsin. Sistemi bir panele entegre etmek ve sistemli bir panel kullanmak arasındaki farkı anlamamışsın sanırım. Adam token ve ep transfer sistemini kullanmak için illa mhmsdeki basit tasarımlı warez panelleri mi kullanmak zorunda ? Adamın elinde güzel bir panel vardır ve bu sistem yoktur entegre ettirir.
Oyun diliyle anlatım anlarsın hatanı. Sen, "Kuşak ve Simya sistemi fileslerinize entegre edilir" diyen bir adama Kuşaklı Simyalı files var zaten diyorsun. Saçma ! gereksiz yere konuyu baltalamayalım. Birşeye laf etmeden önce kendin bir üst modelini çıkar.
Ben kodlamacı olsam üst modelini çıkarırım ama arkadaşın yaptıklarını yinede kötülemem çünkü üstünde bir emek var.
Sistemi panele entegre edip 1 sistemi ancak kullanabilir.Lakin MHMS sistemine uyarladığında daha çok bir sistemide kullanabilir.Daha farklı düşünceler ilede yapacaktır inşaallah arkadaş işte o zaman desteklerim her daim.Şimdide destekliyorum lakin sattıgı sistemler bir sistemin içinde bulunuyor.Ve genel olarakda şuanda server sahipleri MHMS sistemini kullanıyor tartışmasız.
Atlamadan önce detaylı okusaydın yazdıklarımı burda konuşmazdın benimle böyle.Adamın elinde sağlam bir panel varsa bunu MHMS sistemine kolayca giydirebilir.Bunu anlamakta zorluk çekiyorsun heralde.Warez panelleri kullanmayacak ve kendinde olan bir paneli kullanmak istiyorsa ücret ödemek yerine MHMS sistemine giydirmesi bana daha mantıklı geliyor.Ben burda şahsi fikrimi söyledim.Konunu kapat satış yapamazsın falanda demedim, diyemem.Sen önce demek istediklerimi kavra ondan sonra gelde burda bana suçluymuşum gibi muamele yap olurmu. Lütfen daha fazla uzatma iyi forumlar..
- Konular
- 9
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 19m 45s
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 58
- DevLira
- 0
Ben kodlamacı olsam üst modelini çıkarırım ama arkadaşın yaptıklarını yinede kötülemem çünkü üstünde bir emek var.
Sistemi panele entegre edip 1 sistemi ancak kullanabilir.Lakin MHMS sistemine uyarladığında daha çok bir sistemide kullanabilir.Daha farklı düşünceler ilede yapacaktır inşaallah arkadaş işte o zaman desteklerim her daim.Şimdide destekliyorum lakin sattıgı sistemler bir sistemin içinde bulunuyor.Ve genel olarakda şuanda server sahipleri MHMS sistemini kullanıyor tartışmasız.
Atlamadan önce detaylı okusaydın yazdıklarımı burda konuşmazdın benimle böyle.Adamın elinde sağlam bir panel varsa bunu MHMS sistemine kolayca giydirebilir.Bunu anlamakta zorluk çekiyorsun heralde.Warez panelleri kullanmayacak ve kendinde olan bir paneli kullanmak istiyorsa ücret ödemek yerine MHMS sistemine giydirmesi bana daha mantıklı geliyor.Ben burda şahsi fikrimi söyledim.Konunu kapat satış yapamazsın falanda demedim, diyemem.Sen önce demek istediklerimi kavra ondan sonra gelde burda bana suçluymuşum gibi muamele yap olurmu. Lütfen daha fazla uzatma iyi forumlar..
Kodlama konusunda fikrin olmadan konuya yorum yapıyorsun bu yüzden anlamıyorsun veya anlamak istemiyorsun. Şöyle açıklayayım.
-Adam warez panelleri kullanmıyor elinde güzel bir panel var
-adam bunu mhms giydirdi
-mhmsde token sisteminin admin paneli var. token sistemi adamdaki panele entegre olmazsa mhmsden token oluştursa kaç yazar ? Sonuçta mhmsde oluşturduğu tokeni kullanıcının kullanması gerekiyor. Ve adamın panelinde kullanıcı tokeni nereye girecek ? Sonuçta işin içine yine php giriyor.
Yani arkadaşın sattığı entegre sistemine her türlü ihtiyaç duyulcak.
Konuyu daha fazla baltalayıp amacı dışına cıkarmayalım. Satılan ürün token sistemi olmayan panelere token sistemini entegre etmedir. Sen farklı birşeyden bahsediyorsun.
- Konular
- 368
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 358
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 5,199
- DevLira
- 18
Kodlama konusunda fikrin olmadan konuya yorum yapıyorsun bu yüzden anlamıyorsun veya anlamak istemiyorsun. Şöyle açıklayayım.
-Adam warez panelleri kullanmıyor elinde güzel bir panel var
-adam bunu mhms giydirdi
-mhmsde token sisteminin admin paneli var. token sistemi adamdaki panele entegre olmazsa mhmsden token oluştursa kaç yazar ? Sonuçta mhmsde oluşturduğu tokeni kullanıcının kullanması gerekiyor. Ve adamın panelinde kullanıcı tokeni nereye girecek ? Sonuçta işin içine yine php giriyor.
Yani arkadaşın sattığı entegre sistemine her türlü ihtiyaç duyulcak.
Konuyu daha fazla baltalayıp amacı dışına cıkarmayalım. Satılan ürün token sistemi olmayan panelere token sistemini entegre etmedir. Sen farklı birşeyden bahsediyorsun.
Kral sensin okey

- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
her konumda mhms de mhms diye tutturulduğu için şu an ücretsiz oyun yönetim paneli kodlamaya başladım. tavsiyeleriniz için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)