romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Ep Transfer Scripti ( Site Entegre )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arrow61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Arrow61

Level 3
TM Üye
Konular
11
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
49
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar

Bu sistem ile eplerinizi dilediğiniz gibi başka birine gönderebilirsiniz.. Bu sayede oyundaki ticaret gelişmiş olup oyuna herkesin para yatırmasına gerek kalmayacaktır.

ÖZELLİKLERİ
-Kayıt olma yerine entegre edilir.
-Kullanıcıların kayıt olurken sistemi kullanmama gibi lüksleri vardır..
-Serverınız çok önceden açılmışsa eğer Kullanıcı giriş yaptıktan sonra ep transfer sistemini kullanmak isteyip istemediği sorulur eğer kullanmak istiyor ise şifresini girer. Girdiği şifrenin onaylanması için ise kullanıcıya mail gider ( Güvenlik için)
-Ep transfer ederken karakter ismi girilir ( karşıdaki kişinin güvenliği için karakter ismi girilir )
-Transferin gerçekleşmesi için ise kullanıcının ep transfer şifresini girmesi şarttır.

RESİMLER :

Kayıt olurken Kabul edip etmeyeceği eğer ediyorsa ep transfer şifresini girmesi istenir..

EJzzn8.png

Yönetim panelinde eğer kayıt olurken kabul etmişse kırmızı içine alınmış buton çıkacaktır . Etmemişse ise o buton hiç gözükmeyecektir.

jnvvPn.png

Butona tıkladıkdan sonra hangi karaktere ep göndermek istediğimiz sorulur

2ZYYmj.png

Kaç ep göndermek istediğimiz sorulur

B2RRmv.png

Kayıt olurkenki ep transfer şifresi sorulur

ZdAAgZ.png

İlk olarak yanlış girelim ve hatayı görelim

o7YYPk.png

Şifreyi doğru girelim fakat karşıdaki kişi ep transfer sistemini kabul etmemiş olsun..

l1002b.png

Göndermek istediğimiz karakter sistemde kayıtlı değil ise

7vVV85.png

Her şeyi doğru girelim fakat ejderha paramız yetersiz olsun.

VYgg5r.png

Bu sefer eksiz bir şekilde her şeyi tamamlayalım

nr55Vl.png

Ejderha paramız eksildi

v4QQd6.png

İLETİŞİM

Mail : mesutmeric61@gmail.com
facebook :
https://www.facebook.com/webmeric2

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

Bu sistem ile eplerinizi dilediğiniz gibi başka birine gönderebilirsiniz.. Bu sayede oyundaki ticaret gelişmiş olup oyuna herkesin para yatırmasına gerek kalmayacaktır.

ÖZELLİKLERİ
-Kayıt olma yerine entegre edilir.
-Kullanıcıların kayıt olurken sistemi kullanmama gibi lüksleri vardır..
-Serverınız çok önceden açılmışsa eğer Kullanıcı giriş yaptıktan sonra ep transfer sistemini kullanmak isteyip istemediği sorulur eğer kullanmak istiyor ise şifresini girer. Girdiği şifrenin onaylanması için ise kullanıcıya mail gider ( Güvenlik için)
-Ep transfer ederken karakter ismi girilir ( karşıdaki kişinin güvenliği için karakter ismi girilir )
-Transferin gerçekleşmesi için ise kullanıcının ep transfer şifresini girmesi şarttır.

RESİMLER :

Kayıt olurken Kabul edip etmeyeceği eğer ediyorsa ep transfer şifresini girmesi istenir..

EJzzn8.png

Yönetim panelinde eğer kayıt olurken kabul etmişse kırmızı içine alınmış buton çıkacaktır . Etmemişse ise o buton hiç gözükmeyecektir.

jnvvPn.png

Butona tıkladıkdan sonra hangi karaktere ep göndermek istediğimiz sorulur

2ZYYmj.png

Kaç ep göndermek istediğimiz sorulur

B2RRmv.png

Kayıt olurkenki ep transfer şifresi sorulur

ZdAAgZ.png

İlk olarak yanlış girelim ve hatayı görelim

o7YYPk.png

Şifreyi doğru girelim fakat karşıdaki kişi ep transfer sistemini kabul etmemiş olsun..

l1002b.png

Göndermek istediğimiz karakter sistemde kayıtlı değil ise

7vVV85.png

Her şeyi doğru girelim fakat ejderha paramız yetersiz olsun.

VYgg5r.png

Bu sefer eksiz bir şekilde her şeyi tamamlayalım

nr55Vl.png

Ejderha paramız eksildi

v4QQd6.png

İLETİŞİM

Mail : mesutmeric61@gmail.com
facebook :
https://www.facebook.com/webmeric2

Sattıgınoz 2 sistemde MHMS sisteminde biraz daha fsrklıda olsa saglanıyor.Tabi emeginiz büyüktür saygım sonsuzdur lakin bu tür şeyler ucretsiz saglanmışken satmanız biraz zor bana göre. Hayırlı satışlar...

Sattıgınoz 2 sistemde MHMS sisteminde biraz daha fsrklıda olsa saglanıyor.Tabi emeginiz büyüktür saygım sonsuzdur lakin bu tür şeyler ucretsiz saglanmışken satmanız biraz zor bana göre. Hayırlı satışlar...

ben mhms sistemini bilmiyorum fakat benim entegre ettiğim sistemler web panele entegre ediliyor yani sitenin kullandığı web panele admin paneline değil yanlış anlaşılma olmasın. ep transfer sistemini ücretsiz veren konunun linkini atabilirmisiniz . yorumunuz için teşekkürler .

ben mhms sistemini bilmiyorum fakat benim entegre ettiğim sistemler web panele entegre ediliyor yani sitenin kullandığı web panele admin paneline değil yanlış anlaşılma olmasın. ep transfer sistemini ücretsiz veren konunun linkini atabilirmisiniz . yorumunuz için teşekkürler .

hazır panel satıldıda. bu mevcut panele eklenti farklı birşey . satışında bir sıkıntı yoktur.

hazır panel satıldıda. bu mevcut panele eklenti farklı birşey . satışında bir sıkıntı yoktur.

dediğiniz gibi hazır panel değil. Kullanıcının hoşlandığı vazgeçemediği web panellerine bu sistemleri entegre ediyorum. Oyun yönetim paneli veya web panel satışı yapmıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri