HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eski emre28 filesinin turbobit linkini buldum hala sağlam beyler eski oyun keyfini denemek isteyenler mutlaka denemeli diye düşünüyorum.
Tek Link: (Filesin kurulu olduğu Vhd-Pack-Kurulum için gerekli tüm programlar(navicat-putty vs) 700mb
rar şifresi :
Tek linkteki packin dışında bu packıda kullanabilirsiniz.
Bildiğimiz rain filestir.Ancak emre28 tarafından zamanında item_protoları ve mob_protoları türkçeleştirilmiş tamamen türkçe ve bir zamanlar herkesin ilk pvp tadını tattığı en eski filesi paylaşmıştır.
Pelin Melek Aslanın konusundan 2010 clientin içine atarsanız packleri daha uyumlu çalışır ve grafikler eski olduğu için tamamen eski yıllardaki oyun tadını verir.
Herkese iyi forumlar
Tek Link: (Filesin kurulu olduğu Vhd-Pack-Kurulum için gerekli tüm programlar(navicat-putty vs) 700mb
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
rar şifresi :
şifreyi elle giriniz.Tek linkteki packin dışında bu packıda kullanabilirsiniz.
Bildiğimiz rain filestir.Ancak emre28 tarafından zamanında item_protoları ve mob_protoları türkçeleştirilmiş tamamen türkçe ve bir zamanlar herkesin ilk pvp tadını tattığı en eski filesi paylaşmıştır.
Pelin Melek Aslanın konusundan 2010 clientin içine atarsanız packleri daha uyumlu çalışır ve grafikler eski olduğu için tamamen eski yıllardaki oyun tadını verir.
Herkese iyi forumlar
Virüs Total nerede ? Kurdun mu çalıştı mı kanıtlar nerede ?
Kurdum çalıştı virüstotal eklenecek