- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sky eyes senıde tokatlıcaktım fakat setını bozdun suan durumun el vermıyo benım ıle vs atmaya ramonaya gelınce ben ondan vıdeo ıstemıstım keske vıdeo atsaydı her el krtık atamadım + ayakkabım yoktu yanı bu vs uzerınden prım yapması ayrıca benı gulduruyor onca vs sı varken gelıp burda mıllete setıne vs dıyo setıne vs atıp kazansaydım setımı vermıcektın yenılseydım paso setım nerde deyıp alay edıcektın yanı bu fırsatcı ayaklarını bi kenara bırakın özünüz neyse o olun mılleti aşşalamayın. sızden cok bısey ıstemıyoruz ayrıca sen mıkrofon acmaya korkan bı adamsın. iyi forumlar . baska bısey acıklamıcam.
Turkmmo Flood Engelleme
Ayrıca setıne atmayacagımı bıldıgın ıcın 9 avans gıbı aşşalayıcı cumleler kullanıyorsun bunlara bı son ver. özün neyse o ol . sen git abilerin gelsın senı destekleyen beklıyorum her zaman sorun yok
yani ramoş
Turkmmo Flood Engelleme
Ayrıca setıne atmayacagımı bıldıgın ıcın 9 avans gıbı aşşalayıcı cumleler kullanıyorsun bunlara bı son ver. özün neyse o ol . sen git abilerin gelsın senı destekleyen beklıyorum her zaman sorun yok
yani ramoş- Katılım
- 10 Ocak 2015
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
Olayın kısa acıklaması yani böyle cesaret edemeyeceğin teklıflerde bulunma ınsanlara bi anda tersine döner çark ortada kalıverırsın kımsede kurtaramaz . bunu bılerek yaptıklarını sorgula .
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,975
- DevLira
- 0
tbrikler
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sky eyes senıde tokatlıcaktım fakat setını bozdun suan durumun el vermıyo benım ıle vs atmaya ramonaya gelınce ben ondan vıdeo ıstemıstım keske vıdeo atsaydı her el krtık atamadım + ayakkabım yoktu yanı bu vs uzerınden prım yapması ayrıca benı gulduruyor onca vs sı varken gelıp burda mıllete setıne vs dıyo setıne vs atıp kazansaydım setımı vermıcektın yenılseydım paso setım nerde deyıp alay edıcektın yanı bu fırsatcı ayaklarını bi kenara bırakın özünüz neyse o olun mılleti aşşalamayın. sızden cok bısey ıstemıyoruz ayrıca sen mıkrofon acmaya korkan bı adamsın. iyi forumlar . baska bısey acıklamıcam.
Turkmmo Flood Engelleme
Ayrıca setıne atmayacagımı bıldıgın ıcın 9 avans gıbı aşşalayıcı cumleler kullanıyorsun bunlara bı son ver. özün neyse o ol . sen git abilerin gelsın senı destekleyen beklıyorum her zaman sorun yokyani ramoş
İtemın yoksa nıye vs atıyon dae
fakirsinde belli etme- Katılım
- 10 Ocak 2015
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
ben ruzgarın ayakkabasından bahsedıyorum. kıvılcımdan kacamadım krtık atıyordu sureklı normalde ıtemlerım tamdı yanı boş sohpet yapma adam ol adam gıbı oyununu oyna artıstlık yapma senı ılgılendırmeyen seylere burnunu cok sokar oldun .haddını bil
İtemın yoksa nıye vs atıyon daefakirsinde belli etme
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)