- Konular
- 181
- Online süresi
- 1h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 203
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet beyler demem şuki [GM] [SGA] [GMA] [SGM] Hertürlü fark etmez
tecrübeye gelince
8 sw de GM lik yptım.[ mutlaka diyen cıkıcak ne belli] bellisi şu eğer inanmayan varsa Sw kurucularının Msn vardır vereyim bir konuşun burda ısrar edmiyorum işinize gelirse .
olmasını istediğim özellikler
7/24 ONLİNE OLMALI: bnde bu sürede günün 20 saati online olurum
Gerçekten Tutulcak bir sw olmalı coluk cocuk işi deqil [yaşn 14 ya sen nesin diyosanız .. denemeden emin olma ,)
Swnın bakımından anlamam Fakat gerekktiqinde kuralcıda olurum kural bozanda benim amacım GM SGA neyse artık oldum işim bitti istediğimi yaparım değil gerçekten zevk alıp aldırabileceğim bir sw olsun bana yeter. .
eeee diyorsunuz ki sende ne çok şey istiyorsun . .
unutmayınki professional GM sandıklarınız bile bunun bir kaçını yapıyor
madem prof. GM istiyorsunuz gerçek Professional nasılmış bi bakın bakalım:ka19::ka19:
ii günler ulasabileceqiniz msn adresim :blaer_26@hotmail.com :ka24:
tecrübeye gelince
8 sw de GM lik yptım.[ mutlaka diyen cıkıcak ne belli] bellisi şu eğer inanmayan varsa Sw kurucularının Msn vardır vereyim bir konuşun burda ısrar edmiyorum işinize gelirse .
olmasını istediğim özellikler
7/24 ONLİNE OLMALI: bnde bu sürede günün 20 saati online olurum
Gerçekten Tutulcak bir sw olmalı coluk cocuk işi deqil [yaşn 14 ya sen nesin diyosanız .. denemeden emin olma ,)
Swnın bakımından anlamam Fakat gerekktiqinde kuralcıda olurum kural bozanda benim amacım GM SGA neyse artık oldum işim bitti istediğimi yaparım değil gerçekten zevk alıp aldırabileceğim bir sw olsun bana yeter. .
eeee diyorsunuz ki sende ne çok şey istiyorsun . .
unutmayınki professional GM sandıklarınız bile bunun bir kaçını yapıyor
madem prof. GM istiyorsunuz gerçek Professional nasılmış bi bakın bakalım:ka19::ka19:
ii günler ulasabileceqiniz msn adresim :blaer_26@hotmail.com :ka24:
Son düzenleme: