OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

SRC ile ilgili... YARDIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurkarakaya64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 305

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar şuan para ile satılan bir filesin dosyaları elimde mevcut bulunmakta...
Bir konuda sıkıntı yaşıyorum... Source dosyaları elimde fakat tam olarak build etme işlemlerini bilmediğimden yeni yeni araştırıyorum... Derdim şudur ki filesde değişiklikler ve yenilikler yapmak, bununda en önemlisi şuan 80 slotlu pazar yapmak istemem...
http://www.turkmmo.com/c-c-python/3192375-source-build-etme-hazir-src-and.html
linkinden faydalanmış olsam da beceremedim bir fikri olan veya bilip de yardım etmek isteyen arkadaşlardan dönüş bekliyorum... Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar şuan para ile satılan bir filesin dosyaları elimde mevcut bulunmakta...
Bir konuda sıkıntı yaşıyorum... Source dosyaları elimde fakat tam olarak build etme işlemlerini bilmediğimden yeni yeni araştırıyorum... Derdim şudur ki filesde değişiklikler ve yenilikler yapmak, bununda en önemlisi şuan 80 slotlu pazar yapmak istemem...
http://www.turkmmo.com/c-c-python/3192375-source-build-etme-hazir-src-and.html
linkinden faydalanmış olsam da beceremedim bir fikri olan veya bilip de yardım etmek isteyen arkadaşlardan dönüş bekliyorum... Şimdiden teşekkürler

vectorsun paylaştığı vdi ile kendi bilgisayarında build edersen konuda yapılması gerekenleri yaparsan kesinlikle bi sıkıntı yaşamazsın (source dosyalarında sıkıntı yoksa) ancak bilişimin makinesinde source build etmek istiyorsan sourcenden bir kaç dosyayı usr lib e ve usr include ye atman gerekiyor şu an dosyalar ezberimde yok metin2dev de olması lazım

vectorsun paylaştığı vdi ile kendi bilgisayarında build edersen konuda yapılması gerekenleri yaparsan kesinlikle bi sıkıntı yaşamazsın (source dosyalarında sıkıntı yoksa) ancak bilişimin makinesinde source build etmek istiyorsan sourcenden bir kaç dosyayı usr lib e ve usr include ye atman gerekiyor şu an dosyalar ezberimde yok metin2dev de olması lazım

MB|Elveda'nın verdiği sourceler var umarım çalışıyordur.. İtemine ws v.b var zaten ama tek istediğim 80 slotlu shop umarım başarırım

Son düzenleme:
MB|Elveda'nın verdiği sourceler var umarım çalışıyordur.. İtemine ws v.b var zaten ama tek istediğim 80 slotlu shop umarım başarırım

elbette başarabilirsin :)

dediğim gibi kendi bilgisayarında vectorsun paylaştığı vdi yi kurup build işlemi yaparsan sıkıntı çıkmaz fakat bilişim makinesinden build edersen source için gerekli olan kurulumlar yapılmadığından build işlemi gerçekleşmez (kurulumu yapmış olan bilişimler olabilir) onlarla konuşup vectorsun paylaştığı vdi yi bilişimin makinesine kurdurabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri