Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

UEFA: Emre'de Messi esintileri var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Buenos Aires
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 99
Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Emre Mor, UEFA'nın genç yıldızları tanıttığı bölümde hızı ve tekniğiyle Lionel Messi'ye benzetildi.

Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen milli futbolcu Emre Mor, UEFA'nın genç yıldız adaylarını tanıttığı bölümün bu haftaki konuğu oldu.

Haberde 18 yaşındaki genç futbolcunun yaratıcılığı ve tekniğiyle farkını ortaya koyduğunu belirtilirken oyuncudaki çalım yeteneği ve hızın Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi'den esintiler taşıdığı ifade edildi.

UEFA, alt yaş gruplarında Danimarka adına forma giydikten sonra A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Emre Mor'un Nordsjaelland'daki teknik direktörü Kasper Hjulmand'ın ifadelerine de yer verdi.

>>EMRE MOR KİMDİR?

Emre'nin sıra dışı bir potansiyele sahip olduğunu belirten Hjulman, ''Top Emre'nin ayağındayken neler yapabileceğini tahmin edemiyorsunuz. Pas vermesini beklediğiniz bir pozisyonda yönünü çok hızlı bir şekilde değiştirip çalım atmayı deniyor ve bunu denerken kendisini yakalamanız imkansız hale geliyor'' şeklinde konuştu.

Emre'nin alt yaş gruplarında milli takım antrenörlüğünü yapan Per Holm de genç oyuncunun müthiş bir çıkış yakaladığını belirterek, ''Kişilik olarak her geçen gün olgunlaşıyor. Sıkı çalışmayı ve hırsını pozitif yönde kullanmayı öğrendi'' dedi.

EN BÜYÜK DÜŞMANIM KENDİM

Kendisi hakkında kısa bir yorumda bulunan Emre Mor, ''İyi günümde sahada istediğin her şeyi yapabileceğimi hissediyorum fakat kötü bir maç geçirdiğim zaman işleri daha da berbat hale getirebiliyorum. Zaman zaman en büyük düşmanımın kendim olduğunu düşünsem de bu konuda kendimi geliştirmeye gayret ediyorum'' şeklinde konuştu.

Emre Mor, Nordsjaelland takımıyla bu sezon çıktığı 12 lig maçında takımına 2 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri