Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kapatılan konum hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan segun111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Metin2 pvp serverlar tanıtım bloğuna deneme amaçlı bir bir konu açtım ve açıkçası konuyu kapatmayı bulamadım.Ve açtığım konuya reklamım hazır olmamasından absürd durmaması için AsirMt2 yakında sizlerle yazıp bıraktım.Ve bugün reklamımı hazırladım fakat konum kapatıldığı için ne düzenleyebiliyorum nede yeni bir konu açabiliyorum. Şimdi bu saçmalık üzerine 15 gün beklemem mi gerekicek yeni bir konu açmam için ? Yetkili kişiler yardımcı olursanız sevinirim ...

Öncelikle içeriği boş bir konu açarsanız konunun kapanmasından daha doğal bir şey olamaz.Deneme yapmak için konu açmanıza gerek yok editörden gelişmiş butonuna tıklayıp içeriğinizi hazırladıktan sonra önizleme butonuna tıklarak konu açtığınızdaki halini görebilirsiniz.Şikayet butonu ya da bölüm görevlilerinr mesaj atarak anlatabilirdiniz bunun için konu açmanızada gerek yoktu.Konunuzu açtım içeriği değiştirdikten sonra konu başlığını mesaj olarak atarsanız düzeltirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri