Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tartışma çıkarıcı mesaj atıp konuyu kirletme silencer denen arkadaş.
Tartışma çıkarıcı mesaj atıp konuyu kirletme silencer denen arkadaş.
Hahaha komik şey

Turkmmo Flood Engelleme
Kendin lonca alımı varmı diye sordun karşılığını alınca mı savunmaya geçtin kedi uzanamadığı ciğere ne der bilirsin banane senin youtube daki videolarından sen niye kendini ıspatlama çabalarına girdin ki sakin ol. Bizim kimi etkilediğimiz seni ne ilgilendirir ama şu varki sen tatmin olmak istiyosan gel karşımıza ben seni etkilerim bidaha bidaha diye alkış tutarsın :f48:
Nasilda tutuştu
karşima cik diyon raidcallda karşima cikabilirmisin 6298669 gel özel ilgi gösterelim canisi merk etme canini yakmayiz madem gel gel diyom zor bisy deil sadece rakamlari yazicaksin ve geleceksin
beklicem seni SiLencer.
Hahaha komik şey![]()
Turkmmo Flood Engelleme
Nasilda tutuştukarşima cik diyon raidcallda karşima cikabilirmisin 6298669 gel özel ilgi gösterelim canisi merk etme canini yakmayiz madem gel gel diyom zor bisy deil sadece rakamlari yazicaksin ve geleceksin
![]()
beklicem seni
SiLencer.
Küfür etmekten başka ne yapabilirsin ? Mantıklı bir cevap söyle gelicem
Öncelikle zaten gelmiyecektim ucuz loncalarda işim olmaz kendi loncami yonetiyorum Hee şunuda diyim gereksiz yere forumu boş yazilarla doldurupta etkileyemeye calismak yerine yaptiniz duzgun bir savasin video sunu atinki öle etkileyin insanlari gerekli yonetim bilgisine ve basit oldunuz her acidan belli YouTube: RisingSUNVEVO yaz izle belki bişeyler örenirsin. RisingSUN bir Aileden fazlasi..
SiLencer.
Zaten gelmek istesen de almayacağımız için kendini kasmaya gerek yok.Bize ne senin başka pvp serverlerde yaptığın işlerden bizi ilgilendirmez,umrumuzda da değil.Önemli olan burada ne yaptığın ne başardığın bize bunlarla gel.Forumu biraz araştırırsan loncamız hakkında birçok savaş videosu zaten var.Senin fikrini soran olmadı fikrini kendine saklayabilirsin dahada uzatma istersen madem bu kadar iddialısın loncanı hazırlayıp gelebilirsin her türlü savaş teklifine açığız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)