Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

KIZILKURT Lonca Tanıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jouloua
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Adam olanı alıyoruz

Öncelikle zaten gelmiyecektim ucuz loncalarda işim olmaz kendi loncami yonetiyorum Hee şunuda diyim gereksiz yere forumu boş yazilarla doldurupta etkileyemeye calismak yerine yaptiniz duzgun bir savasin video sunu atinki öle etkileyin insanlari gerekli yonetim bilgisine ve basit oldunuz her acidan belli YouTube: RisingSUNVEVO yaz izle belki bişeyler örenirsin. RisingSUN bir Aileden fazlasi..

SiLencer.

Öncelikle zaten gelmiyecektim ucuz loncalarda işim olmaz kendi loncami yonetiyorum Hee şunuda diyim gereksiz yere forumu boş yazilarla doldurupta etkileyemeye calismak yerine yaptiniz duzgun bir savasin video sunu atinki öle etkileyin insanlari gerekli yonetim bilgisine ve basit oldunuz her acidan belli YouTube: RisingSUNVEVO yaz izle belki bişeyler örenirsin. RisingSUN bir Aileden fazlasi..

SiLencer.

Kendin lonca alımı varmı diye sordun karşılığını alınca mı savunmaya geçtin kedi uzanamadığı ciğere ne der bilirsin banane senin youtube daki videolarından sen niye kendini ıspatlama çabalarına girdin ki sakin ol. Bizim kimi etkilediğimiz seni ne ilgilendirir ama şu varki sen tatmin olmak istiyosan gel karşımıza ben seni etkilerim bidaha bidaha diye alkış tutarsın
:f48:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri