HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Peer-To-Peer Network Ağları
Merkezi yönetimin olmadığı ağlardır. Her bilgisayar kendisi için hem sunucu hem de istemci özelliklerini içerir.
Her sunucu kendi kaynaklarının paylaşımını kendisi yönetir.
Tasarımı basit ve kolay kurulabilen bir sistemdir.
Genel olarak 10 ya da daha az sayıdaki bilgisayarın bir araya getirilmesi ile oluşur.
Ağ yönetimini üstlenen bir merkez olmadığı için kullanıcıların iyi bir ağ bilgisine sahip olmaları gerekmektedir.
Genel olarak böyle bir sistemde kullanılan işletim sistemlerine örnek olarak Windows 98, Windows NT Workstation, Windows 2000 Professional, Windows XP Professional, Windows Vista, Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemleri verilebilir.
Eş-eşe ağlar çalışma grubu (workgroup) olarak da bilinmektedirler.
Eş-eşe ağların büyümesi sınırlıdır.
Merkezi yönetimin olmadığı ağlardır. Her bilgisayar kendisi için hem sunucu hem de istemci özelliklerini içerir.
Her sunucu kendi kaynaklarının paylaşımını kendisi yönetir.
Tasarımı basit ve kolay kurulabilen bir sistemdir.
Genel olarak 10 ya da daha az sayıdaki bilgisayarın bir araya getirilmesi ile oluşur.
Ağ yönetimini üstlenen bir merkez olmadığı için kullanıcıların iyi bir ağ bilgisine sahip olmaları gerekmektedir.
Genel olarak böyle bir sistemde kullanılan işletim sistemlerine örnek olarak Windows 98, Windows NT Workstation, Windows 2000 Professional, Windows XP Professional, Windows Vista, Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemleri verilebilir.
Eş-eşe ağlar çalışma grubu (workgroup) olarak da bilinmektedirler.
Eş-eşe ağların büyümesi sınırlıdır.