- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bence kendi şahsi görüşüm yönetim istifa etmeli bu kadar sorun var hiç ilgilenmiyorlar...
ßurdan Konu Paylaşınca Desteğe Sorununu Yaz Diyorlar....
Çok Cevap Veriyorsunuzda Oradan Yazalım...
İşi bilmiyorsanız Bence Derhal istifa edin o kadar emek ver sonra hiç birşey olmamış gibi arkanı dön git

ßurdan Konu Paylaşınca Desteğe Sorununu Yaz Diyorlar....
Çok Cevap Veriyorsunuzda Oradan Yazalım...
İşi bilmiyorsanız Bence Derhal istifa edin o kadar emek ver sonra hiç birşey olmamış gibi arkanı dön git

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Oyunu kapatmak veya sıfırlamak gibi bir düşüncemiz yok arkadaşlar. Kimsenin emeğini silemeyiz.
Türkiyenin en iyi pvp serverı olmayı online oyuncu sayısına göre belirlemeyi doğru bulmuyorum. Bizim 4000-5000 onlineımız var yazanlara inanmayın o kadarını söyleyebilirim
Biz elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Yaz aylarında güzel turnuvalar, yenilikler yapacağız.
Desteğe atılan ticketlara da bakıyoruz. Ama bazı konularda da çeşitli duyurularımızı okuyarak birşeyler yapmak sizin elinizde. Birleşme nedir, nasıl yapılır, nasıl şifremi sıfırlarım gibi.
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
artık bu serverin alt yapıdan tutun yönetim kadrosunakadar yenilenmesi lazım bunun için serverin kapatılıp tekrar yeni bir metin2 stili ile açılması şart artık tutarsa şansa 

- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@DEMIREZEN
Haklısın kardeşim bence yönetim istifa etmeli eski gm arar olduk...!
Haklısın kardeşim bence yönetim istifa etmeli eski gm arar olduk...!
- Konular
- 78
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
artık bu serverin alt yapıdan tutun yönetim kadrosunakadar yenilenmesi lazım bunun için serverin kapatılıp tekrar yeni bir metin2 stili ile açılması şart artık tutarsa şansa![]()
Şu yorumun saçmalığına bak hele bildiğin lakayıt gelişigüzel yazmış, yazmış olmak için yazmış. 6-7 senelik server'a gelip bu server kapatılmalı diye öneri yapıyor sanki oyuncak ya bu aç kapat düzelir. Şuraya düşünerek gelin artık saçma saçma konuşmayın zaten olmayacak bişey de ben gene görüşümü belirteyim
- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
Şu yorumun saçmalığına bak hele bildiğin lakayıt gelişigüzel yazmış, yazmış olmak için yazmış. 6-7 senelik server'a gelip bu server kapatılmalı diye öneri yapıyor sanki oyuncak ya bu aç kapat düzelir. Şuraya düşünerek gelin artık saçma saçma konuşmayın zaten olmayacak bişey de ben gene görüşümü belirteyim
6-7 Senelik oyun diye kapatılmayacağı anlamına mı geliyor ?
Bu oyunun en fazla dayanacağı 2 sene. Oda en abartılı şekliyle. Tamam 6-7 seneden beri açıkta 6-7 sene öncede bu oyunda 4-5 k oyuncu vardı. Oyun hep sizin bildiğiniz gibi böyle değildi. Bu oyun artık oynanmaz duruma gelince bende aynı düşüncedeyim. Serverlar resetlenir yeni bir metin2 açılır Yönetim değişmez ama.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)