- Konular
- 49
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkes Yerini bilecek..!
alvastin 26 gün önceki vsyi foruma attın bişe demedim.7 yıllık usere dünkü '' bok sun '' dedin bişe demedik.vee en son olarak senin 7 ceddin beni korkutamaz dedin bişe demedik.Alvastin ne istiyorsun dedik Ramona beni 10 0 yenmeni istiyorum dedin tmm dedim.Alvastin sana bu vslerden 2 3 saat önce sana hard girecem dedim girdim ve alvastin bir daha ne benim nede yanımdakinlerin karşısına çıkarsan expert girerim bu sefer acımam nokta.
Alvastin finish..
I come to you as Cervantes
cervantes hazırlan Ramona geliyor. sana expert girecem haberin olsun.Ne Leo nede şu bu kişi seni kurtaracak.
alvastin 26 gün önceki vsyi foruma attın bişe demedim.7 yıllık usere dünkü '' bok sun '' dedin bişe demedik.vee en son olarak senin 7 ceddin beni korkutamaz dedin bişe demedik.Alvastin ne istiyorsun dedik Ramona beni 10 0 yenmeni istiyorum dedin tmm dedim.Alvastin sana bu vslerden 2 3 saat önce sana hard girecem dedim girdim ve alvastin bir daha ne benim nede yanımdakinlerin karşısına çıkarsan expert girerim bu sefer acımam nokta.
Alvastin finish..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
I come to you as Cervantes
cervantes hazırlan Ramona geliyor. sana expert girecem haberin olsun.Ne Leo nede şu bu kişi seni kurtaracak.
Son düzenleme:
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
Ya şahin görünümlü doğan neden elalemle vs atıp benim üzerimden prim yapmaya çalışıyosun elaleme GÖSTERİŞ yapabildiğini yada yapabileceğini sanıp adımı yazıyosun heryere.geçende gene vs ye davet ediyom felan saçma sapan yazılar yazdın oyunda hadi dedim sen kimsin adammısın vs atıcam yazıyosun attığımız son vsde 3-0 da arenadan kaçtığınında altını çizelim bidahada benim adımla prim yapmaya çalışma hasar kaydın çıkar gerçi doğan ve şahinlerin yan sanayisi çok ucuz takarlar bitane
sustukca heryerde adımı sayıklıyosunuz he bu arada konuna 7 yıllık userdemişsin 2000 doğumluyum diyosun 7 yıldır oynuyorum diyosun ben hatırlamıyorum seni ama oladabilir direk küvezden çıkıp bilgisayar başına oturtmuşlardır seni
sustukca heryerde adımı sayıklıyosunuz he bu arada konuna 7 yıllık userdemişsin 2000 doğumluyum diyosun 7 yıldır oynuyorum diyosun ben hatırlamıyorum seni ama oladabilir direk küvezden çıkıp bilgisayar başına oturtmuşlardır seni
Son düzenleme:
- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
Tebrik Ederim Ferhat 

- Konular
- 49
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Ya şahin görünümlü doğan neden elalemle vs atıp benim üzerimden prim yapmaya çalışıyosun elaleme GÖSTERİŞ yapabildiğini yada yapabileceğini sanıp adımı yazıyosun heryere.geçende gene vs ye davet ediyom felan saçma sapan yazılar yazdın oyunda hadi dedim sen kimsin adammısın vs atıcam yazıyosun attığımız son vsde 3-0 da arenadan kaçtığınında altını çizelim bidahada benim adımla prim yapmaya çalışma hasar kaydın çıkar gerçi doğan ve şahinlerin yan sanayisi çok ucuz takarlar bitanesustukca heryerde adımı sayıklıyosunuz he bu arada konuna 7 yıllık userdemişsin 2000 doğumluyum diyosun 7 yıldır oynuyorum diyosun ben hatırlamıyorum seni ama oladabilir direk küvezden çıkıp bilgisayar başına oturtmuşlardır seni
Seni önceden uyarıyorum sonra aglama hazırdegilim diye şimdi hazırlıklarını yap..!